ponedeljek, 7. maj 2012

SLADKANJE BREZ KALORIJ

Že nekaj časa nazaj sem zapisala, da bi se spodobilo, da "vržem" na plano kakšen bonbonček, pa da sem zamudila to ali ono prelomnico. Tudi tokrat se bojim, da če ne zapišem .... zamudim. Takrat sem tudi zapisala, da bo bonbonček, ko bo na strani 111111 obiskovalcev (sem namreč tudi zaljubljena v številke in računalništvo je moj drugi hobi ).
Ko sem začela pisati to objavo, je števec kazal 110627 obiskovalcev na strani (odkar sem vklopila ta števec). Ta številka (111111) se bo dogodila nekje v teh dneh, vendar jo nimam časa "loviti".
Torej naj bo BONBONČEK! Od danes, pa do 17. maja (do 24:00) se lahko prijavite na sladkanje brez kalorij. Tukaj in ali na moji FB strani. Na povabilo boste naleteli tudi kje drugje, štele pa bodo samo prijave tukaj ali preko FB strani. Od vas pričakujem, da poleg prijave za bonbonček tudi delite to objavo(kjerkoli na spletu, da jaz to lahko vidim) in s tem pomagate v smislu "postati viden" (saj konec koncev se za nekaj takšnega gre pri vse bonbončkih, ki jih srečujemo širom spleta).
Žreb bo 18. maja, saj sem prej dva dni odsotna, 17. maja (za mene nekako pomemben datum) pa delam in bom gotovo preveč utrujena od poti, delovnika direktno iz poti..... 17. maj ali 17.5. je dan, ko sem prvič rodila. Igra številk je prinesla tudi, da so v rojstnem datumu druge hčere tudi te tri številke - le drugače razporejene.
Kaj bo v paketku? Sproti ga bom polnila in danes vanj polagam kosmaten tekstilni papir v 10ih različnih barvah dimenzije cca. 15x31cm.
In samo še dodatek: v stekleno kroglo za žreb greste lahko večkrat. Npr. delitev na blogu in FB strani. In ker nekaj dam tudi na poštenje, doslednost .... dodajam v boben štiri imena najzvestejših komentatork. To so : Vladka, Hali, Nena in Tanja E.

17 komentarjev:

  1. V komentiranju res nisem kaj pridna. Redno pa spremljam tvoje objave.
    Hvala ker deliš med nas "kalorije".

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za vse obletnice in zanimive številke. Tudi pri meni lahko dobiš bonbonček, bom vesela, če se boš oglasila.
    Pa čestitke za rojstni dan tvojega sončka in pa tebi (saj mame tudi praznujemo, kajne ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimivost.Tudi pri nas praznujemo isti dan-17.maj, že nekaj let.
    Spremljam vse aktivnosti, včasih so besede premalo, izdelek pove več kot komentarji.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam :) za vse te lepe in pomembne številke.
    koliko vsega povedo ravno te številke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke ob tako čarobno pomešanih številkah in hvala, da te dneve tako velikodušno deliš z nami.

    OdgovoriIzbriši
  6. Redno spremljam tvoj blog, ker imaš same super stvari. Ja številke pa ogromno povedo. Čestitke kar tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitkam se pridružujem tudi jaz in z veseljem ti delam reklamico pri meni :-)) Želim ti še veliko dobrega in lepega ustvarjanja!

    OdgovoriIzbriši
  8. hvala Marika da sem že avtomatično v bobnu :)
    grem še na FB nprej delit tvoj bonbonček

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala in čestitke, igra številk je res zanimiva, tudi pri nas :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Še malo pa bo številka dosežena :) Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi jaz sem ena tistih, ki berem/spremljam tvoj(e) blog(e), a (pre)malo komentiram :(. Kriva, priznam... Za krasno številko in trosenje lepih novičk in bonbončkov se bom pa le potrudila :).
    Veliko obiskov ti želim tudi v prihodnje ter vse najboljše tvoji prvo-rojeni. Saj je dekle, kajne?

    OdgovoriIzbriši
  12. Super, tudi sama imam rada igro številk in čestitke za vse kar si obleežila s številkami in delila z nami. Večkrat pokukam k tebi, čudovito ustvarjaš. Že dolgo te imam med svojimi priljubljenimi povezavami, zdaj pa sem tja dodala tudi link do tvojega bonbončka. Vabljena k mojemu, ki sem ga razpisala ob prvem rojstnem dnevu objav in ga bom podelila 25.5.

    OdgovoriIzbriši
  13. O Marika se ti lepo zahvaljujem za avtomatsko umestitev v žreb.
    Kako ne bi bila tvoja zvesta spremljevalka, ko pa so mi stvari, ki jih izdeluješ zelo blizu.
    Čestitke za številke, ki same po sebi veliko povedo.
    In če sem prav premetala cifre,je tvoja druga hčera rojena 15. 7. :))
    Topel pozdravček s Koroške:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Marika, hvala za posebno mesto. Rada pridem k tebi na obisk. Imaš svoj stil in prava mojstrica si škatel, vreč, albumov, čestitk in še česa. Na še mnogo ustvarjalnih dni.

    OdgovoriIzbriši
  15. Iskrene čestitke tudi z moje strani. Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Ni objave, da je ne bi obiskala, le podpišem se ne. Vem, da to ni lepo, ker potem ne moreš vedeti, če sem prišla. Hvala za 1000 in eno idejo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Danes sem pa mela dosti hoditi mimo napisa "kupite lahko unikatne izdelke Marik-e Gabez".... sem šla od blizu pogledati, še tisto kar gledam redno na slikcah :)... čudovito in natančno izdelano. Vedno rečem, ko bom velika bom tudi jaz tako natančna hehe. Še veliko, veliko prečudovitega ustvarjanja ti želim.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika