četrtek, 3. maj 2012

Majski utrip

Prvi mesec brez črke "R"! Hudo. Šele sedaj jaz začnem živeti. Za danes naj bo spet ena taka malo zmešana objava, saj mi kronično primanjkuje časa za kakšno bolj fensi in dosledno urejanje česarkoli. 
Če povem po pravici ...... sploh ne vem kaj sem že pokazala in kaj ne. Včasih niti tega ne vem ali je kakšna stvar od včeraj ali nekaj dni nazaj. Pa naj bosta dve škatlici voščilnici. Prva je s svečko angela v sredini. Prostor še za 4 fotografije, za zelen trak (2x) pa lahko zataknemo tudi kaj drugega.

Če je prva nekako umirjena, je druga malo bolj razgibana. Štirje vogalni deli za fotografije so tu izginili, trakova pa sta zamenjala dva žepka. V sredini pa copatki.

Dogodile so se nove vrečke. Kaj čem. Novi papirji me vedno zapeljejo. (pri rdečih je enak uporabljen tudi na poprejšnji škatlici).

Nekaj novih copatkastih škatlic(so samo "spikane skupaj" za testiranje -  se pravi niso lepjene), ostale pa so še v fazi premišljevanja .... Kako.
Pisane kuvertice in potiskane kuvertice za ATC-je.

Poslikava s kano in ....
... žeja naše mrcine.

Pa vi? Kako ste "zajadrali" v maj?

7 komentarjev:

  1. Luštno in pisano je pri tebi. Vidim, da si zelo pridna! Paše kajne, ko vidiš da so tvoji izdelki zelo všečni :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko lepot na kupu. Pravi multipraktik si!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoje pridne roke so neumorne in lepe stvari si ustvarila. Jaz sem v maj zakorala malo čudno, ampak jemljem to bolj kot lekcijo, prebujanje. Drugače pa se vedno veselim maja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tebi res ne zmanjka energije! Super. Ne dohajam vseh tvojih objav in potem grem vsake nekaj časa peslinit vse za nazaj. Krasne stvari delaš. papir te res zelo lepo uboga. :)

    A še s hano rišeš?! Hudo. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. :-) tudi jaz ne vem kaj sem že objavila in kaj ne :-) ampak tvoje objave so zmeraj pisane in polno vsega, tako da se niti ne čudim :-) Luštne so te škatlice in poslikava vauuu krasna je!

    OdgovoriIzbriši
  6. no jaz z objavami nimam težav ker sem zadnje čase malo ustvarjalno "mrtva" :)
    tale objava je pa spet super....škatlice, copatki.....

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna in čudovitih stvaritev polna objava. Se tudi jaz čudim.
    Lep maj ti želim, LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika