sobota, 19. maj 2012

In žreb je določil....

Pozdravljeni v še hladno soboto, za katero upam, da se bo ogrela, saj bom praktično ves dan zunaj(dopoldan z delavnicami  na prostem, popoldan na zabavi moje hčere) .
Sedaj pa k žrebu. Zakaj že? Ja v tejle objavi sem vas pozvala za prijave, delitev v smislu "postanimo vidni". Štiri osebe sem sama položila v kroglo, 17 se vas je prijavilo tukaj in 21 preko FB strani. Premešala sem (žal tega ne vidite, a verjemite mi na besedo) in ven potegnila listič z imenom HRANDICA. To je bilo že včeraj in sem še mislila spisat objavo, pa ...... Sem zaspala pred tv-jem. Torej Hrandica javi se mi .... kjerkoli.
En lep adrenalinski pozdrav za konec.

Ja, še nekaj! Ker vem, da se le redko vračamo k preteklim objavam (sploh njihovim komentarjem) bi rada delila z vami še tale zapis, ki ga je napisala Asyyka:
 Danes sem pa mela dosti hoditi mimo napisa "kupite lahko unikatne izdelke Marik-e Gabez".... sem šla od blizu pogledati, še tisto kar gledam redno na slikcah :)... čudovito in natančno izdelano. Vedno rečem, ko bom velika bom tudi jaz tako natančna hehe. Še veliko, veliko prečudovitega ustvarjanja ti želim.
Hvala Asyyka. 

8 komentarjev:

  1. Iiiiii, tole je pa velika sreča. Takle bonbonček v moje roke...čudovito.Hvalaaaa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hrandica, čestitke za takole sladko sladkanje, obema pa lep vikend, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke Hrandici :) Čisto drugače je izdelke pogledati v živo in velikokrat šele takrat vidiš neke detajle. Se popolnoma strinjam, da so tvoje stvari čudovite in natančno izdelane.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke nagrajenki, tebi pa še veliko užitkov pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke nagrajenki, mene si pa kar ganila z objavo mojega preteklega komentarja. Še enkrat veliko veselja in idej ob ustvarjanju...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika