nedelja, 13. maj 2012

Čudovitih 70

Pravijo , da tam nekje človek začne razmišljat o tem, kaj vse je v življenju zamudil, si želel - pa ni realiziral. In je sedaj pravi čas za to.
Hmmm ....
Potovanje z ladjo, igranje golfa .....???
Naj vas samo še spomnim na SLADKANJE BREZ KALORIJ. Danes ..... danes prilagam vrvico ali kot jo tujke imenujejo bakers twine.
Lepo nedeljo vsem skupaj. Sicer hladno, ampak nedelja je pa vseeno.

4 komentarji:

  1. Takale krasna čestitka je odlično izhodišče za samo/reorganizacijo, za premislek o uresničenem in želenem, res. Pa krasne barve narave si uporabila, travnato zeleno in modro kot nebo ali morje. Prejemnika se bo gotovo dotaknila.
    Prijetno nedeljo tudi tebi:)LP

    OdgovoriIzbriši
  2. hi hi si ne predstavljam mojega očeta da bi igral golf ampak z lahkoto si ga pa predstavljam na barki kot kapitana :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zato pa jaz že zdaj razmišljam in velikorat rečem za tiste, ki mislijo, da morajo cele dneve preživeti v službi in živijo samo za to, da kaj bo z njimi, ko bodo stari in bodo pogledali nazaj in si rekli, da vsega kar se spomnijo je pisarna v kateri so ždeli cele dneve. Žalostno se mi to zdi, zato se je potrebno že zdaj zamisliti kako bo, ko bomo stari in bomo pogledali nazaj :) Jaz zato imam raje manj (denarja), pa zato veliko več vsega ostalega. Čestitki sta zelo simpatični, vrvice pa zelo praktične in bodo vsaki ustvarjalki prišle zelo prav.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika