torek, 11. oktober 2011

Marika klepetulja

Saj sem tale moj osnovni blog povsem zanemarila. Me je malček sram, ampak....

Saj delam, ustvarjam, dogaja se mi sto in ena malenkost, ki me nekako zmoti pri tem, da ne pridem do objave tudi tule, kjer me pravzaprav največ ljudi spremlja, pozna......

Najprej dogodek ena A. Hčera si je omislila psa, ki si ga je tako dolgo želela, sanjala o njem. In sedaj ga ima. Malo prikupno lepotico, ki sliši na ime Tara.  Čeprav ima kužija pri svojem fantu (kjer pač tudi večinoma živi), je za mene prav tako član družine. Tako sem bila vesela zanjo.

Seveda se vse te "živalske zgodbe" pri nas kar ne nehajo in ne nehajo. Po prvomajskih praznikih smo dobili ruskega hrčka, ki ga je mačja mrcina, ki smo jo dobili kake tri tedne prej ..... ubila. Grrr. Ampak doma smo že imeli drugega hrčka (prav tako ruskega), ki je bil namenjen hčeri moje nečakinje. Pa je ta potem ostal pri nas, ker si je nečakinja raje omislila podgane.  Prejšnji teden se je zgodba ponovila. Hrček se je odločil za izlet izven kletke in mačja zverina se je z njim poigrala. Tokrat začuda res samo poigrala. Kajti maček je hrčka nosil naokoli v gobcu, hrčku pa nič. In ta trap od hrčka, bi jo po tej izkušnji še kar kdaj pa kdaj mahnil v svet. Grozno!!!

Takole pa je stal na preži, ko so se po moji mizi sprehajali paličnjaki.
Drug dan je od same objestnosti in uveljavljanja svojega zgrizel ves papir na mizi. Ne vem kaj je mislil? Da so tam nekje spodaj paličnjaki, al kaj.
In glede na to, da sem bolj nočno jutranji ptič (vstajam tudi pred četrto uro zjutraj), imam družbo tudi takrat. Ta je kar vztrajal in vztrajl, da gre v mojo delavnico. Halo!! Takšnih pomočnikov pa res ne potrebujem.
Pa delam tudi. Tole je trenutno na moji mizi in čaka, da zberem dovolj moči, da nadaljujem.
Prejšnji teden je bilo tole (pakirna embalaža). Za vse ostalo pa ..... (dve osebi sta me celo pogrešali) .... me trenutno najdete tukaj. Današnja tamkajšnja hitra objava je nastala po celodnevnem potepanju. In na blogu I love christmas me boste več ali manj lahko srečevali tudi v prihodnje. Danes je objavljena tudi nagradica, ki jo je v prvem žrebu dobila Karmen. Sedaj pa dalje!!! V tem tednu bo gotovo razpis že drugega obdarovanja, tokrat drugačnega .... klasičnega. Samo še samo sebe nekje srečam, pa bo vse steklo. Zaradi večje preglednosti in zanimanja je na blog dodan tudi koledar, saj sem se odločila, da pa vendarle mogoče vso to množico individualnih delavnic ponudim tudi širše. Je še v pripravi, se še učim kaj sodi kam in kako se temu streže. Lep pozdrav .... od Marike -klepetulje danes. V prihodnjih dnevih, tednih, mesecih .... pa le vabilo na blog I love christmas.

6 komentarjev:

  1. Mi je všeč, da si se razpisala! Prav zanimivo je brati, kako živalsko pestro je pri vas doma. Pri nas še vedno kraljujejo samo pajki!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem se prejle pošteno zatipkala. Že nekaj časa občudujem tvoje delo. Tvoje objave na božičnem blogu sem po zaslugi sestre našla včeraj. Krasno ustvarjaš in očitno ni ne zmanjka idej.

    OdgovoriIzbriši
  3. A ti si se že preselila? :):) Seveda , ko si pa vedno tako pridna. Pa saj ni čudno, ko pa imaš toliko pomagačev:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna tale vaša nova družinska članica. Sploh imate pa res pestro ni kaj.

    OdgovoriIzbriši
  5. Saj ne moreš verjeti kaj vse pride k vam. Očitno je pri vas odlična energija, ki privlači tudi živalce :) Dela ti ne zmanjka nikoli, to je dejstvo. Na božičnem blogu pa me itak vsakodnevno prehitevaš, tako da komaj uspem slediti. Veliko ustvarjalne energije ti želim.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika