sreda, 20. april 2011

Ptičke so mi povedale

V teh dneh je naokoli vse polno ptičjega petja, ščebetanja, majhne ptičice nosijo najrazličnejše materiale v svoja gnezdeca (pri nas imamo štiri hišice namenjene za valilnice).
Pa naj se ptice naselijo še v album! ....sem si dejala in lotila dela. Enkrat sem nekje naletela na takole oblikovan album, pa žal pozabila kje. Se bom morala po Vladkinih navodilih lotiti shranjevanja. Žal vse prevečkrat pomislim, da tega pa res ne morem pozabiti: kje, kdo in kako.
Povsem preprosta zadeva (album), kjer osnovno zgodbo pripovedujejo zgolj papirji. Tako v notranjosti ni nikakršnih dodatkov, dodelav in podobno. Le papirji, ki čakajo, da jih ekdo tako ali drugače polepi s fotografijami, mogoče doda besede, kak dodatek....
Izdelane so zgolj platnice. In tu sem uporabila ptičke(dobro, saj sem ter tja poplesujejo tudi po notranjosti). Le pojejo ne tako lepo kot oni zunaj. Še nekaj rožic, imitacije zelenih delov cvetja in album je tu.

9 komentarjev:

  1. Zelo lepo in dodelano. Meni bi še bil problem združiti vse te pisane papirje. Krasen album in ti ptički na platnici res kar žvrgolijo :) Ja, tudi meni se vedno zdi, da tega pa res ne morem pozabit, pa vedno pozabim :) Tako da pinterest je zakon.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen album in kombinacija barv; takšnih pri tebi nisem vajena in ti zelo lepo "pristojijo".

    OdgovoriIzbriši
  3. O fenomenealen album Prekrasne močne kombinacije si uporabila. Prički so pa itak pikica na I.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kakšna eksplozija barv! Pa ptički...prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
  5. jooooooj, ne smem se spomnit, koliko fajnih strani in avtorjev mi je že ušlo iz spomina, prav po tem sistemu; ne, tega pa res ne morem pozabit...

    fajne kombinacije. tega nikoli ne spravim skupaj :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasno krasno, tile albumčki so mi zelo všeč :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasen živobarven album. Že brez slikic je fenomenalen!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika