torek, 26. april 2011

Prazniki -1.del

Pa je za nami prvi del praznikov. Sem namenoma naslovila objavo 1.del v upanju, da nam bo drugi del vsaj malo služilo vreme in bomo lahko izpeljali naše plane.
Nič posebnega se ni pri nas dogajalo. Vse tako malo .... v počasnem posnetku. Otroka sta bila kot vsako leto zadolžena za oblikovanje pušpanovih grmičkov. Pa nam ne gre ravno po naših planih. Bi bilo bolje narediti neko kovinsko ogrodje in po njem obrezovati.
Stojijo tik pod španskim bezgom. Rada imam košate grmiče. Tale moj bezeg je kar malo podivjan. V širino meri (zgoraj , kjer ga puščam cveteti) kar tam okoli 4 metre.
Najmlajša je skupaj spravljala darilca za sorodnike. Ideja, da bi še nekaj dodala v sredino cvetov, ji ni bila všeč. In je naredila po svoje.
Zagoreli so naši prvi plameni ob nam dragi reki. Uživancija 100 na uro. Moj sine pravi, da se mu smilijo vsi tisti otroci, ki živijo v mestu. Le kaj neki počnejo? ko nimajo takšne reke blizu. Nobeno morje in druga počitnikovanja njemu ne odtehtejo te reke. Pravi da so to najlepši in najmočnejši spomini.

Seveda tudi brez pirhov ni šlo.

7 komentarjev:

  1. Prvi del praznikov je pri vas minil v prijetnem vzdušju. Tudi če vam bo vreme premešalo plane za drugi del, se imejte lepo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno vzdušje prvega dela praznikov, reka pa verjamem, da vam zelo polepša marsikatero urico. Ima svoj čar, svojo zgodbo, ki jo pripoveduje brez prestanka... LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasen španski bezeg.Obožujem njegov vonj in zavidam ti reko. Mo gremo dostikrat na sprehod, do enega potočka... neverjetno kako deluje na otroke...pozitivno seveda :-) Uživajte!

    OdgovoriIzbriši
  4. Res ste uživali praznične dni. In verjamem, da boste tudi II. del, čeprav bo vreme menda malce slabše. Vendar se "pri ustvarjalnih" dolgčas skorajda ne more zgoditi. To srečo pa imamo, kajne.

    OdgovoriIzbriši
  5. Do tule sem je prineslo toplino in tisto pravo vzdušje.... krasno.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čeprav vam ni šlo vse po planih pa verjamem, da ste se imeli lepo in se še boste imeli v prihajajočih dneh. Vreme res ni najbolj obetavno, ampak mislim, da se bo dalo nekaj narediti tudi v slabem vremenu. Uživajte še naprej in tista z reko je resnična. Super, da jo imate.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ste pa res uživali čez te praznike, in upam, da vam bo vreme še naprej služilo.

    Na mojem blogu te čaka nagrada.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika