sobota, 30. april 2011

Preprosto modro

Spet nekaj za mojo dušo......prepustila se je, zapela in zaplesala, se spustila preko začrtanih okvirjev in preprosto ..... uživala.
Papirji so ležali tu in tam, nekje tube, lepila.... Nič mi ni bilo mar za nered. Le sledila sem notranjim videnjem.
Ena stran, dve strani, trak za zavezovanje, mogoče platnice ...... ?
Misli so divjale kot nore, pa vendar so roke ostajale mirne in sproščene. Niti to, da sem včeraj lazila v Ljubljano in praktično izgubila ves dan, pa vendarle na koncu ostala praznih rok, me ni vrglo iz tira (Navkljub poprejšnjim telefonskim dogovorom je bila trgovina namreč zaprta in domov sem se vrnila praznih rok. Jezna in razočarana. A le za nekaj ur. Potem sem že kalkulirala, kako bom ali mogoče ne bom izpeljala tisto, kar moram narediti. Malce me je oblivala vročina, na koncu pa sem vendarle sklenila, da sem naredila vse kar sem mogla in so to stvari, na katere nimam vpliva in ne vidim nikakršnega smisla v tem, da se predajam malodušju, na hipe že kar histeriji in paniki. Ampak resnično se mi ne zdi pošteno, da kar zaprejo, pa je njihov uradni čas obratovanja vsaj še uro). 
In tako sem nadaljevala s tem preprosto modrim albumom in ga danes trmasto dokončala, čeprav me je proti koncu že kar malo "basalo" kako in kaj, kam, kaj še....
Album v sebi skriva kar nekaj prostorčkov za shranjevanje. Razni žepki iz katerih se izvlečejo listi za fotografije in/ali tekst, S 3d trakom prilepljeni okvirja, ki imata vstavljiv karton za fotografije (lahko dvostransko), majhna kuvertica je tudi nekje zataknjena. V njej pa so trenutno shranjeni "dodatni" koščki, ki jih lahko dodajamo kasneje, ko so fotografije že v albumu. Dve strani nimata nakazanega prostora za fotografijo. Sta pač prepuščeni presoji....
Več posameznih fotografij lahko najdete v albumu Simple blue.
Pa še koščki, ki so shranjeni v kuverti:
Sedaj pa še počakamo konec praznikov in skočimo nazaj v ustaljene tirnice.

7 komentarjev:

  1. Marika, spet si naredila krasno kombinacijo barv, prepletenih s skrbno izbranimi dodatki! Zelo lepo, res.
    Si pa predstavljam tvoje razočaranje nad zaprto trgovino!
    LP:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšna lepa kombinacija. Prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  3. kaaaaakšne postavitve in kombinacije! barve, oblike... krasno.
    tvojo ihtico pa razumem... še dogovorjena si bila? uuuuuuufffff! grdo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaj naj rečem, še en prekrasen album in ustvarjala si ga v ustvarjalni popolnosti, jaz pravim tako občutkom, ko roke samo uresničujejo ideje naše domišljije in ob tem se neizmerno uživa. Kar pa se tiče zaprtih vrat kljub odpiralnemu času, tega pa tudi jaz ne maram. Vsaj kakšno sporočilo, vzrok se naj doda na vrata.

    OdgovoriIzbriši
  5. Se vidi, da si se prepustila in preprosto uživala. Najlepši izdelki so res tisti, ki pridejo iz nas sami.

    OdgovoriIzbriši
  6. I leave a comment whenever I especially enjoy a article on a
    site or if I have something to contribute to the conversation.

    It's caused by the passion displayed in the article I browsed. And on this article "Preprosto modro". I was excited enough to post a thought ;) I do have a couple of questions for you if you don't mind.
    Could it be simply me or does it appear like a
    few of the responses come across like written by brain dead
    people? :-P And, if you are posting on additional sites, I'd like to follow everything new you have to post. Would you make a list the complete urls of all your social sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    My web site stargames.de

    OdgovoriIzbriši
  7. Hello, Neat post. There's an issue together with your website in internet explorer, might test this? IE still is the market chief and a good portion of folks will omit your magnificent writing due to this problem.

    Look into my blog post: web1.lkmunmorah-h.schools.nsw.edu.au

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika