ponedeljek, 18. april 2011

Pastelni odtenki v kombinaciji z belo

Čudovite mehke pastelne tone sem med vikendom združevala z belo. Saj se nekako najbolj podajo skupaj.
Da so tokrat štiri v kompletu, je povsem slučajno: toliko je namreč bilo narezanih krogov, pa sem jih kar poštempljala. Dva sta ostala in bila sem tako lena, da se mi ni dalo odrezati še tretjega (za en komplet), ampak sem ju prihranila za ... verjetno še kakšno tako serijo, saj mi je nastalo zelo všeč.


Photobucket
Photobucket

Tule npr. moder kompletek: vrečka, voščilnica in mini zložlen album. Na povsem preprost način, a meni se zdi, da je nastalo kar luštno darilce. 

In še dve novički: 
  • škatlice iz dveh objav nazaj so požele kar nekaj občudovanja, kar me je silno razveselilo, saj sem pravzaprav želela, da bi bili z njimi zadovoljni in bi jim bile všeč;
  • in....končno sem začela urejat mojo malo trgovino. Če še niste opazili: link do nje  sem dodala pred kakšnim dnevom, čisto na vrhu strani desno."Trgovino" tako bolj  na "izi", saj sem želela le, da izdelki postanejo bolj pregledni, da se vidi, če imam kaj na zalogi in katere izdelke lahko kdo naroči. Gre bolj počasi, saj se ubadam sama, ampak počasi bo. Saj se nikamor tako zelo ne mudi. Tile kompletki se npr. nahajajo tule, kjer lahko tudi več izveste o njih (velikost inp). In prav nič odveč mi ne bo, če mi bo kdo dal kakšen nasvet, mnenje glede same trgovinice.
 
Ps: baje se nam obeta kar lepo vreme ta teden. Jaz sem danes posejala rože, dva paketka me še čakata da ga posejeva skupaj s hčero. In pa jagode. Tudi te je potrebno letos na novo posejati.

10 komentarjev:

  1. Marika, res krasne pastelne barve si odlično uporabila, motivi so enkratni, prav taki so končni izdelki. Super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za tvojo trgovinico. Želim ti uspešno prodajo! Mislim, da to ne bo težko, saj delaš krasne stvari.
    Lepi pastelni izdelki so nastali ta vikend.
    Želim ti primerno vreme za sajenje, sejanje ... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Res so ti kompletki ena lušna zadevica in tvorijo lepa mini darilca. Čestitke za trgovinico in me je zelo zanimalo kako si si naredila, ker si jo tudi sama pocam že nekaj časa, pa izgubim vmes voljo :))) Zanimivo, ko sva velikokrat na enakih ali podobnih projektih. Všeč mi je, kako je narejena in zanimalo me je tudi, če dejansko imaš košarico, ker bi sama imela spletno trgovino bolj z namenom ponudbe, kot da bi lahko direktno naročil. Kolikor vidim, se bo pri tebi dejansko lahko naročilo preko te trgovinice. Boš imela po povzetju, ali tudi kakšnen drugi način plačevanja?

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna pastelna serija.In čestitke za trgovinico!

    OdgovoriIzbriši
  5. Bravo za trgovinico, upam, da bodo stvari lepo stekle. Urejanje pa zahteva svoj čas in veliko volje in energije.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za trgovinico! Da bi bile košarice kar se da polne! Tile zadnji pastelni kompletki so čudoviti. Res si izbrala lepe in nežne barve!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke tudi z moje strani za trgovinico.
    Kompletki so čudoviti, lepe barve in simpatični motivi. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. tako nežno, pa vseeno prepričljivo... lepo.

    čestitke za štacunco, naj zvonček ob vhodu neprestano cinglja ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo, zelo nežno in lepo. Ter ČESTITKE!!!!! za trgovinico in predvsem veliko strank. V njihovo zadovoljstvo pa sploh ne dvomim.

    OdgovoriIzbriši
  10. iii kako kjuti darilne vrečke :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika