petek, 22. april 2011

Malo novo bitjece

Takšen naslov sem dala še  enemu od tistih "nedifiniranih albumov", ko je album lahko primeren tako za deklico, kot dečka.

Nastajal je sočasno s tistim pred kratkim predstavljenim. Ko mi nekdo nekaj naroči, rada naredim vsaj dve izbiri. Nekako bolje se počutim in mirno. Občutek, da sem naredila tisto, kar sem tisti dani čas zmogla in znala, se je podilo po moji glavi in sem znala spraviti ven .... je vreden veliko več, kot samo ena izbira.

Malo večji od prejšnjega, podolgovate oblike, lepljen in z notranjimi žepi, kjer sem shranila zgolj enobarvne kartone, saj sem ponovno želela, da pridejo do izraza papirji. Platnice so tokrat v enem kosu, z na sredini ustvarjenim hrbtiščem.

Jah, brez belih pik tudi tokrat spet ni šlo. Ne vem, zakaj so se mi te pike (takšne in drugačne barve) tako zelo prikupile. Hčera pravi, da je že kar malo čudno in ne tako moje, če jih kje pač ni. Ampak nisem ravno pretiravala z njimi, saj sem uporabila tudi nekaj imitacije šivanja in tako potem zmanjka prostora za pike :)

 Nekaj notranjih listov. Dodatki večina dodajani s 3d blazinicami (čeprav samo tako napišem, v resnici pa imam velik kolut tega penastega traku in potem pač režem tako kot rabim). To sem se navadila še  takrat, ko sem veliko delala 3d in piramidno tehniko.

Več posameznih fotografij pa v albumu Malo novo bitjece.

6 komentarjev:

  1. Kapo dol, kaj naj ti druga rečem ob tvojim album mojstrovinah in še enkrat kapo dol, da celo narediš 2, ki sta na izbiro.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tile tvoji albumčki so neverjetni... vedno znova in znova presenetiš.Prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Res so tvoji albumi nekaj posebnega! Tudi tale sta polna drobnih lepih dodatkov.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zadnje dni me je malo preganjal čas in sem manj obiskovala bloge. Kako pridna si bila v teh dneh. In same krasne stvari so nastale.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma kok si pa ti pridna :-))
    Vse je zelo zelo lepo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasen, kot sem pri tebi že navajena, LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika