četrtek, 12. avgust 2010

Mačke in miši


Pa da se nekako "odkupim" za vse mačje nadloge zadnjih tednov (mačje zgode in prigode), sem se lotila telih knjižnih kazal, bralnih zaznamkov, ki so narejeni s pomočjo servietne tehnike (vroče lepljenje).

Šest jih je nastalo v kompletu, saj mi je tole likanje nekako odveč, pa čeprav mi ni čisto jasno zakaj.  Enostavno se težko spravim k vsej tej pripravi, pa še potem se mi vedno zdi, da mi enostavno primanjkuje prostora, da me nekdo duši, pa sem to verjetno zgolj samo jaz sama.
Seveda pa se po prosti kmečki pameti k mačkam podajo tudi miši. Pri oblikovanju le teh mi je morala pomagati najmlajša, saj se je meni kar malce zataknilo pri izpeljavi.
Takšne in drugačne.....
Vsa bodo dodana v mojo razpredelnico bralnih kazal.

5 komentarjev:

  1. Iii kaj so luštna, miške zmagajo pri meni ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da so mucki našli varen dom in ste se tudi pri vas umirili. Po drugi strani pa so te pripravili do izdelave luštnih izdelkov, tako da le ni bilo vse samo slabo.

    OdgovoriIzbriši
  3. iii kako so miške cortkane :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Lušna kazala, zelo. So pa meni tudi te miške takoj prirasle k srcu.

    OdgovoriIzbriši
  5. dobro ti to pelješ dalje. in spet bom pohvalila otroške motive, spet mi delujejo kot spodbuda k branju prvih knjigic:) kot lajna sem, vem. a ker vem, koliko pomeni branje prvih zgodbic, samo ploskam.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika