torek, 17. avgust 2010

Malo me premetava sem ter tja

...na vseh področjih.
Kar ne vem, kaj bi počela, kaj bi bilo tisto najboljše, najbolj potrebno, smotrno....Sem ter tja pospravljam omare od otrok, ločujem uporabno od neuporabnega, nabavljam za šolo (mislim, da bom ta mesec resnično bankrotirala :(  ).

Novi projekti s kopičijo skozi ideje na sto in enem počečkanem listu. Čeprav imam zato blok(celo dva, ali tri), je veliko bolj zanimivo čečkati po listih, prečrtavati, počečkati, zmečkati, strgati, odvreči, mogoče spet brskati po smeteh za "izgubljeno idejo"....

Vrt me prav trapasto gleda skozi okno in mi nekaj šepeta, pa nikakor ne razumem njegove govorice. Saj itak vem, da ko bo nuja, bom pač zagrabila.
Nekje vmes moram še to ali ono knjigo malo "pretaknit", prebrskat, vpijat nova vedenja.
In da! Navkljub množici nekako načetega, še vedno v grobem in največ ostajam pri bralnih zaznamkih. Za dobrodelno stojnico. In kar ne bo šlo, se bo porabilo pa v šoli.
Današnji na ročno izdelanem papirju (takšni mehki so na otip, upogljivi, ubogljivi, nekako prijazni). Poštempljani, delno senčeni in dodatno obdelani s pisalom v tubi za 3d učinek. Tokrat bakrena barva.

3 komentarji:

  1. Karkoli se lotiš je lepo in tudi tile tagci so krasni :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ročno izdelan papir - fenomenalno in potem še z bakreno barvo kombiniran - dobitna kombinacija :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasna kazala.. me kontaktiraš na mail ali zs.. tvoja objava se mi je zdela tako znana.. primerna bi bila za objavo na mojem blogu, razen šole, ja še to se mi ponovno manjka.. je drugo vse tako čisto in natanko tako.. sploh ne vem več kaj se nam dogaja.. upam, da boš našla med direndajem malo miru za ustvarjanje.. lep pozdravček

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika