sreda, 17. marec 2010

Še sem tu ...nekje

Še sem tu..nekje.
Le objavljala nisem, gledala in brala pa sem, sem ter tja (odvisno od počutja) tudi komentirala.
Pač preprosto pride včasih tako in nič ne moremo. Saj ni, da bi mene ustavljale ideje, čas(čeprav je tudi ta ničkolikokrat moj gospodar), motivacija....Ne! Le te moje roke...nekaj proti čemur se ne morem boriti. Žal.
Tako se je že v petek bolečina nezadržno selila, sobotno objavo sem še nekako izpeljala, mrtvilo pa je kar prihajalo in prihajalo in se širilo. O bolečini sploh ne bi. Vendar pa sem spet "zgurala" brez blokade. Seveda na račun štirih neprespanih noči.




Še en iz serije ZOO albumov. Drugačen od prejšnjega. 

Sedaj bo spet trajalo do kakšne naslednje objave. Nekdo mi je namreč ukradel 4 dneve. Trenutno lahko delam z roko v mirovanju, ko pa jo je treba premikati, bog ne daj uporabljati kanček moči, je preprosto....groza.

7 komentarjev:

  1. Marika, hudo je slišati, kako nekaj želiš, pa ne moreš. Občudujem tvojo voljo in borbo. Res ti želim, da bo kmalu bolje in da se enkrat celo zgodi čudež. Zaslužiš si najboljše!

    OdgovoriIzbriši
  2. ob tako čudovitih izdelkih človek niti ne pomisli, da si morda za njih potrebovala veliko več moči in poguma, kot za kaj precej bolj povprečnega včasih potrebujemo sami... držim pesti. karkoli se že dogaja, ne bo večno. premagala boš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Samo ti sama veš koliko bolečine in truda je vloženega v marsikatero tvoje delo. Čestitam za korajžo. In za lepe izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako mi je hudo, ko slišim, da tako trpiš.Take in podobne bolečine so mi znane.Volje je za vagone, zmožnosti, kaj ustvariti pa ni.Pa boli, boli:(:(:(Hitro se pocajtaj, pa počivaj!
    Albumček je pa spet lep in zanimiv, kot vedno vsi tvoji izdelki:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem pa že ugibala, če si jo za par dni na kakšne mini počitnice popihala.
    Eh.
    Moja varianta bi bila boljša!

    OdgovoriIzbriši
  6. Marika drži se, bolečina pa naj šc šc izgine , naj gre na počitnice
    :-) za zmeraj!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasen album je, poln detajlov in dodelan v nulo. Res super. Tudi jaz sem te že pogrešala in res mora biti hudo s takčnimi težavami. Drži se in res vsa čas, za ves tvoj pogum in trdno voljo.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika