nedelja, 21. marec 2010

Moji prijatelji

Počasi se vračam nazaj v vsakdan. Sicer še vedno ne takšna kot bi morala biti, ampak tudi to pride na vrsto. Roka že lahko nekako odreže papir (le pretrd ne sme biti, pa gre).
Ko sem včeraj malo brskala po spletu, sem videla, da tale moja mini knjigica, album vsebuje elemente, ki so jih zahtevali na blog hopu pri ScrapFIT: pomlad, nekaj zelenega, nekaj svetlečega in pa kakšen od insektov. 
Ko sem začela delati, sem premišljevala, kako se pri meni skozi leto menjajo različna obdobja. S pomladjo se ponavadi začnejo dogajati bolj otroške stvari, veliko je albumov, listov iz albumov....

Iz omare sem izvlekla že davno pozabljen blok papirjev z raznimi otroškimi motivi. Ravno prave trdote za oblikovanje platnic.

Albumček je velik 21 x 16 cm.

3 komentarji:

  1. Tudi meni se zdi krasno, da se tudi v čestitkarstvu menjujejo obdobja. Kakorkoli je, če ne druga, zamenjaš barve in tako kot praviš, na plano privlečeš nove papirje. Že zaradi tega se ne moreš ustvarjanja nikoli naveličat. Toliko možnosti je. In ti si mojstrica albumov in krasno je spremljati to tvoje menjavanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem prav vesela, da si bolje!Lepo si sestavila albumček!

    OdgovoriIzbriši
  3. z novim obdobjem novi izzivi... saj je prav tako:) pa vedno pripraviš novo serijo prijetnih presenečenjc...
    tudi jaz sem vesela, da lažje ustvarjaš.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika