četrtek, 25. marec 2010

Moje prvo leto

Moje prvo leto..pa da ne bo pomote....ne moje, ampak kar tako, za nekoga. Jaz na svojega prav gotovo nimam takšnih papirnih spominov. Se pa spominjam fotografij tam okoli 14 meseca. Na vseh fotografijah sem v ruti. Sem vprašala mamo čemu tako, pa mi je odvrnila, da jo je bilo sram, ker sem bila skorajda brez las. Pa punčka!

 Kaj moram? Takšna sem bila. Dandanes pa se ne znebim neukrotljivih in gostih las, ki jih je vedno preveč. Že nekaj tednov razmišljam, da bi se ostrigla...čisto na kratko. Po.....????hmmmm??' mislim da več kot 30-ih letih.

Album je čisto preprost. Zgolj razdelila sem ga (z dodanimi napisi) na mesece.


Click to play this Smilebox slideshow: moje prvo leto -boy
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize a free picture slideshow

Sedaj pa grem.......Kartat!

5 komentarjev:

  1. Najprej sem res mislila, da ima tvoj blog eno leto, ampak se mi je zdelo nekam premalo :-) Vidiš kako se stvari obrnejo. Verjetno si tvoja mama pri tvojih 14 mesecih res ni predstavljala, da boš kot velika imela toliko las :-) Po toliko letih bi verjetno res bilo zanimivo povsem menjat pričesko.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo!
    Tisti svečko si sama naredila? Ful je lepa in da tisto piko na i.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super, kot vedno.Tudi jaz sem pogledala in pomislila, saj ima blog že dlje:):) Si namreč med prvimi blogerkami, ki sem jih odkrila:)

    OdgovoriIzbriši
  4. S podobnim vprašanjem sem se jaz ukvarjala, ko sem prebrala naslov. Spet en lušten album in pomladni čas, je čas za spremembe :-) Tudi jaz razmišljam o njih :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. lepo, sveže...
    tudi sama sem imela grivo do riti, čupasta ko tarzan, potem pa - rez. dobesedno. na fantka. do danes mi še ni bilo žal:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika