torek, 2. marec 2010

MODRO IN BELO.....Album v darilni škatli

Danes gre pravzaprav za dokončanje albuma, ki sem ga delala  v mesecu januarju .Takrat sem pokazala samo notranje liste, ker albuma nisem mogla dokončati zaradi vsesplošnega pomanjkanja obročkov. Tako sem liste pustila počivat (itak se je rodila deklica) in sedaj so prišli na vrsto.
 
Izdelati mi je bilo potrebno še platnice, vse skupaj naluknjati (tudi tega nisem prej naredila, saj sem na trenutke že kar malo dvomila, da bom do obročkov sploh prišla) in zvezati.  Lahko bi na obročke dodajala še trakce, pa sem to izpustila. Povsod pa res ne morem tlačiti teh trakcev, kar so me pravzaprav naučili naročniki. Najlepše jim je s trakci in veliko dodatkov, a ko izdelek izberejo za svojo uporabo, izbrejo v nasprotju z všečnim tisto, kar je bolj praktično. Trakci se lahko še vedno dodajo.

 
Reciklirana kartonska škatla, preoblečena v modro bele papirje, velikosti 34 x 17 x 8 cm. Tokrat jo je bilo malce težje obleči, saj sem delčke papirja sestavljala ločeno po stranicah. Je le precej velika. Liste iz albuma sem že v osnovi delala po velikosti škatle, saj sem se takoj odločila, da bo album shranjen v njej.
 
Album ni samo modro bel. V njem je tudi nekaj rumene začinjeno z malo svetlo zelene. 

8 komentarjev:

  1. Ja, tele modro bela ti definitivno leži.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole je pa super darilce!!!Koliko detajlov si naredila s svinčnikom.Pikice prav poživijo vso stvar, pa drobni"šivi"!Super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uauauu te modro bele izdelke pri tebi zmerja občudujem. Res krasen album, in potem še škatla. V škatlo bodo prejemniki lahko pospravili vse telegrame, čestitke.... po xy letih je tkao lepo prebrat še vsa tista voščila in kar mal ose prestaviš v čas, ko se (vsaj tako se ti zdi) ves svet vrti okoli tebe in novorojenčka :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, Marika, tvojih mojstrovin sploh ne uspem redno prečekirati :) Si pa hiperaktivna :) In vsi izdelki so občudovanja vredni. Tako tudi tale album z vsemi dodatki!

    OdgovoriIzbriši
  5. Marika, krasne stvari, bela in modra sta res tvoji barvi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi iz moje strani uauuuu. Zelo mi je všeč. Odlično narejeno in izredno lepo skombinirano.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz te sploh ne dohajam več, toliko stvari narediš! :)
    Modra je res barva, ki ti leži in jo vedno lepo uporabiš. Čudoviti izdelki.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika