torek, 23. junij 2009

Metulji, ptice in morski konjiček

He, he.....se sliši zanimiva kombinacija, če bi vse skupaj stlačila na en sam izdelek, ampak temu ni tako. So lepo (metulji, ptice in morski konjoček) pobrali šila in kopita ter odšli vsak na svojo voščilnico.

Pa naj sedaj prihajajo v obratnem vrstnem redu kot v naslovu objave.

Morski konjiček....

Če odštejem čakanje na to, da se posušijo bele pike, je bila tole ena tistih hitrih voščilnic. Dobro, nekaj časa je še vzelo rezanje valovite modre podlage, ampak ni panike.

Narejen po predlogi na CardPatterns sketch#20.
Hotela sem sicer vse skupaj malo drugače, ampak potem to ne bi bila več ta predloga. Pa naj bo, sem rekla in ostalo je tako kot je.

Dodan še darilni trak, nekaj morskih elementov in pa seveda....morski konjiček in zvezde. Prav čudno mi je bilo. Nikakršnega barvanja ali vsaj senčenja, nič pretiranega striženja, dodajanja 3d blazinic.....

Naslednja je delana po predlogi The Pink Elephant. Ta mi je bila že malo bolj blizu.
Pobarvano je z vodenimi barvicami, rjav krog je papirni podstavek za kavo. Uporabljeni papirji so "sneti" preko povezave na Next level (v mojem stranskem meniju). Tile papirji so mi res čudoviti in že jih vidim v kar nekaj straneh albuma moje 22-letnice.
Izdelana je tudi notranjost.
Od ptic pa k metuljem. Težko je bilo najti idejo za izziv na Three Clovers Designs, kjer je zapoved No Layer card!!.
Huh..nekako sem tole le spravila skupaj in tole je bil resnični izziv za mene. Spodnji tel sem okrasno naluknjala, natisnila metulje in jim s pikicami dodala njihovo pot. Še trak zavezan v pentljo in sestavljena papirna rožica. Na koncu sem dodala še štiri drobne zlate pikice.

9 komentarjev:

  1. Lep dan želim. Vsaka je po svoje zanimiva in všeč mi je to, ker ima vsaka svoj stil. Če pa bi že mogla izbirat je tale zadnja, z metuljčki moja zmagovalka. Mogoče zato, ker mi je zadnje časa motiv metulja zelo všeč, predvsem pa prav zato, ker ni 'layer card'. Zelo so lepe te luknjaste krivulje, potke..., naredijo čestitko nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  2. What a beautiful cards Marika,l love the papers and colours.

    Hugs Riet.x

    OdgovoriIzbriši
  3. Gorgeous cards! Love your use of color. So glad you could join us on CP.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepe so vse tri in ideja za zadnjo je super.

    OdgovoriIzbriši
  5. WOW what a beautiful cards you made, I will visit your site more! Love your take on the CP sketch, love that anaimal!

    hugs Dora

    OdgovoriIzbriši
  6. All of the cards are lovely! I love your NO LAYER CARD! All the butterfly trails look great! Thanks for participating in this weeks 3 Clovers Thursday Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  7. A great collection of cards - love them all.
    Ann xxx
    http://thepinkelephantchallenge.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Lovely cards! I love the little birds in the nest....fab take on my sketch ~ thanks for playing :)

    Hugs
    Carol x

    OdgovoriIzbriši
  9. Super Cards!! Thanks for joining us at TPE this week!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika