sreda, 18. marec 2009

Spet sem premajhen za svojo težo.....

Ta stavek sem slišala pred nekaj leti in se mi je močno vtisnil v spomin. Saj veste, tiste tehtnice, kjer morate nastaviti tudi velikost in vam potem na podlagi izmerjene teže povedo, koliko ste npr. "pretežki". Neka gospa je to elegantno rešila s pripombo, da je za svojo težo premajhna.
Predloga za tega slona je že stara in datira iz leta 2005, poleg pa ni nič napisano kdo jo je naredil.
Naredila sem pripadajoče ozadje in dve borduri, dva mini slončka za notranjost voščilnice in pa eno slonjo glavo, ki je na koncu pristala na kuverti.
Da pa sem se tega sploh lotila, so krivi na Paper Garden Projects, kjer je bilo v prvem tednu nekako tako, da naj pričaramo nekaj smešnega, s smešnim motivom, kakorkoli.....Resnično redko delam voščilnice na ta način, pa sem se tokrat lotila. Hotela sem še dodati tekst, pa mi enostavno ni šlo nič pametnega "z jezika".

7 komentarjev:

  1. Tole je pa čisto zares najprimernejši stavek za pozimsko-predpomladno "inventuro"! Samo da ne vem, če bi še komu uspelo nadeti tako srčkan izraz na obrazu... :)

    Pozdravček, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita voščilnica, slonček mi je pa najbolj všeč! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Kjuti slonček. Pa lepo vkomponiran na čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako luštno!!! :):) Pa dober verz. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  5. Simpatičen slonček in lepo narejena čestitka.To , da sem premajhna in ne predebela sem pa tudi jaz že ugotovila po prvem porodu. Sem takrat tudi ugotovila, da te nosečnost najbrž skrči (po višini , mislim):):)

    OdgovoriIzbriši
  6. This ia very cute - and I love all the layers!

    Thanks for playing along withmy challenge!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika