ponedeljek, 30. marec 2009

Paper Garden -week 4 in mapa

Tole mi ni uspelo ravno najbolje. Ampak težko letam na 100 strani in ustrežem zdaj temu , zdaj onemu. Najbolje bi bilo, da bi se kar zaklenila.
Skratka...v zadnjem tednu -Week 4 na Paper Garden so želeli, da ozadje natisnemo sami. Dobro, tu ni bilo večjih težav. Uporabila sem tri različne štempiljke in pač natisnila z rjavo blazinico. Potem mi pa nekako nič ni sodilo poleg. Še najbolj ta list, ki sem ga izbrala.
Ne bom se nič kaj sekirala in obremenjevala, kar je je! Izpolnila sem cilj, ki sem si ga zadala:udeležiti se vseh štirih tednov.
Potem pa je tu še moja nova mapa za shranjevanje, ki se je pridružila tisti levi že narejeni harmonika shranjevalni škatli.

V notranjost sem dala 6 dvojnih žepov za zatikanje, ki pa so tokrat še na vsaki zunanji strani dobili prilepljene trakove za zatikanje. Ko zatakneš liste za te trakove, ne morejo prav nikamor uiti, saj jih zadrži sredinska zložena harmonika, na katero je teh 6 dvojnih žepov potem lepljeno z dvostranskim lepilnim trakom.
Tako da je praktično ločenih prostorčkov 4x6, se pravi 24.

Zadnja stan (pregibna) je klasično narejena z 7x zgibom papirja(v isto smer, da se naredi nekakšen hribček, ki se lepo upogiba, stiska ali širi) in potem lepljena z daljšim kosom na platnice, ki so tokrat iz precej debele, kar 4mm, lepenke. Preprosto zato, ker bo ta mapa šla letos z menoj na počitnice in mora biti trpežna.
Lepenka je klasično oblečena in v notranji strani obeh platnic dodan še enobarvni okrasni karton.

2 komentarja:

  1. Spet pridna in inovativna kot vedno.Čeprav te mapice ne razumem- njenih listov za zatikanje v notranjosti. Pa bo že prav , če ti tako praviš.

    OdgovoriIzbriši
  2. I really like the pattern you used for your background stamping. It looks really nice.

    Thanks for playing all 4 challenges!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika