sobota, 14. marec 2009

Samo en košček torte

Pa naj tokrat začnem z podrobnostjo. Fotografije namreč ne pokažejo, kako je izdelan ta košček tortice.

Barvano je s pasteli, vrhnja plast z kovinskim bakreno rjavim pisalom, plameni sveč pa so zlati, krema so perl barve za stiskanje v tubi in smetana na robu je napihljiva barva.

Včasih fotografije res izpadejo čudno. Na tej deluje kot bi bil trak skorajda črn, pa je kar lepo vijoličen, kot obrobe naokoli.

Spet sem uporabila tisti napis v krogu, za vse štiri. Le da sem tokrat motiv dodala še v sredino napisa in mu pobarvala samo svečko.

Razen tega notnega ozadja, so ostala ozadja moja. Pri temle z raznimi vijugicami pa tudi na nekaterih dodanimi mehurčki, sem tako zelo uživala pri izdelavi, da sem popolnoma spregledala eno packo na dnu lista. Še dobro, da je na dnu in jo potem pač lahko odrežem proč. Se zgodi.

Pri tej rdeči sem npr. ozadje našpricala z rdečim tušem in pomočjo manjše krtačke.
Malce sem sicer dvomila o traku, ki sem ga dodala, ampak tako zelo sem si želela ta trak nekam uporabit, da sem morala poizkusit. Sprva sem to planirala že pri modri, pa potem pozabila in se je znašel na tej, rdeči.

Nekako mi je še najbolj pri srcu tale modra.

Ne vem, se mi dozdeva, da so mi zelo ljube te bele pike, ki jih tako rada dodajam.

No, pa ne samo pike. Glede na to, da naredim kar veliko tistih s 3d motivi ali piramidnih, mi je tudi pri običajnih všeč sestavljanje listov v plasteh. Če bi npr. štela pri rožici(tudi to sem sama oblikovala računalniško), jih je kar osem naloženih druga na druga, brez štetja osnove, ki je pri tejle zamazano modra.

Lep vikend vsem skupaj in upam, da ste ugodno preživeli včerajšnji petek 13-i, ki je bil po vrhu vsega še rahlo pod vplivom lune.

11 komentarjev:

  1. Vse so mi zelo lepe in bi se kar težko odločila, če bi se morala za najlepšo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res so vse zelo lepe! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Pri tebi gre vedno vse v serijah, pa je vseeno vsak izdelek čudovit unikat :) Tudi jaz bi težko izbrala meni najljubšo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Rožico si sama oblikovala računalniško??!!?? Mislim - wow!! Corel?

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem.
    Ne K. ni Corel. Tega sem imela pred leti, pa mislim, da ni bil nikoli pisan na mojo kožo in sva se že od samega začetka grdo gledala.
    Uporabljam štiri različne programe, odvisno kaj potrebujem in velikokrat jih med seboj povezujem. To so UPE (uleadov foto program), JPS (ena od različic Paint Shop), Artweaver in pa občasno Gimp, ki mi je nekako zelo tuj, ker nikoli nimam interesa, da bi se dodobra spoznala z njim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super dobro izgledajo tvoje tortice. Čestitke v celoti pa so prave lepotice.Zelo so mi všeč papirji.

    OdgovoriIzbriši
  7. Res so vse zelo lepe. Motiv je tako zelo posrečen ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Resnično občudujem papirje, postavitev, motive in barve. Če bi morala izbirati, bi hotela imeti kar vse 4 lepotice, malenkostno prednost pa le imajo pikice na modri.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovite so vse! Napis pa je sploh enkraten, ker je v slovenščini!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika