nedelja, 3. junij 2012

Pa skočimo v JUNIJ!

Se mi zdi, da že dolgo kakšen mesec (s tem mislim seveda še maj) ni bil tako raznolik. In vse to se je preneslo tudi v JUNIJ. Ni da ni!!! Od dobrega, slabega, motečega, lepega, večinoma delovnega, bolanega, potepuškega, zelo bolečega ......

Še najmanj je bilo pravzaprav zadnje času ustvarjanja. Sem morala malo postavit na stranski tir, preklopit na popolnoma "drugačno ustvarjanje".Nekaj stvari se je že dogodilo, nekaj se jih še bo v bližnji prihodnosti.

Včasih pač v življenju pride tako, da je prav, da pustimo za seboj "staro" in začnemo "novo".Nekaj novosti (aktualnih mogoče tudi za vas, bralce spletnega dnevnika) se najde tudi pri meni. Tako sem v maju naredila prvi internetni mesečnik. Mislim moj mesečnik. Do njega lahko dostopite preko obrazca.

Nekako sem našla nekaj časa, da nadaljujem s tisim, kar sem si že dolgo želela. Pisanjem preprostih navodil KAJ je, KAKO naredim .... in podobno. Tudi na tem blogu sem predstavila piramidno tehniko in še kaj. Kaj poleg piramidne (tehnika) pa se še dogaja ..... Preberite.

5 komentarjev:

  1. Hvala, da boš ideje delila z nami, se že veselim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za nov blog in novičnik. Te pa občudujem, ker vse to zmoreš.

    OdgovoriIzbriši
  3. joj res je ŽE junij pa še ni dolgo nazaj ko smo zmrzovali. čestitke za nov mesečnik. tudi jaz ne vem kako vse to zmoreš. tvoj dan ima sigurno več kot 24 ur :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz zelo občudujem ves tvoj trud in energijo, ki jo vlagaš v svoje delo in tudi še v ostale stvari. Z veseljem sem se prijavila na novičke, ki bodo prihajale s tvoje strani in mesečnik je super.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pohvale tudi z moje strani.
    Voščilnica za Jerneja je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika