ponedeljek, 1. avgust 2011

Poletni koktejl

Poletni koktejl .... v prav vsem bi lahko rekla.
Tako  vreme, kot ustvarjanje, osebno življenje, povsem zmešan prehranjevalni ritem, nihanja v razpoloženju tja od močno eksplozivnega, da popolne pasivnosti.....
Najprej nova pridobitev. BIA. Takole je nastal en testni vzorček, ker je bilo pač potrebno zadevo preizkusit. Je bilo to darilo veliko presenečenje in kako je tisti, ki mi jo je poklonil, prišel do nje, spet neka posebna - dokaj smešna zgodba. Hvala obema iz Ustvarjalnega dotika, da sta ga sprejela in prenašala in se potrudila z njim.In je ta BIA prišla do mene točno takrat, kot si je on zamislil in ne po nekih rednih poteh in kanalih.
Druga zadeva sicer ni tako frišna pridobitev. Datira tam iz prvih dni maja. Ampak je tečnoba svetovna, ki je svojo tečnobo v 14 dneh, ko so bili otroci v koloniji, stopnovala do te mere, da se mi je že rahlo mešalo. To ni da ni da ni, da ne bi on ves dan hodil z menoj, pa nič važno kje sem. Vsake stvari, ki se je dodatknem, se mora tudi on, Meče stvari, grize papir, prevrača lončke, vrti ročico na big shootu ..... skratka eno obupno bitje.
Tretja slikca je tu zato, da pokažem, kako je najmlajša naredila škatlico, za katero sestavne dele sem prejela v bonbončku, ki sem ga prejela od Nene. Hvala Nena.
Pa še napovednik:
s čim sem se ustvarjalno ukvarjala v teh dneh.Še vedno pri nevtralnih voščilicah. Za tokratne sem si izbrala črno podlago.

6 komentarjev:

  1. o super si naredila tole tortico!!! no zdaj ko je prišel še drugi del bonbončka iz amerike ti bom poslala še ostalo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res pravi koktejl. Sestavine pa so vse po vrsti dobre!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zgleda kot da bi ti bilo lažje, ker imaš pomagača, a verjamem da ni tako :-))
    BIA je res car in upam, da bo nekoč tudi moj!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za novo pridobitev, tebi bo vsekakor prišla zelo prav. Imaš pa res nadležnega pomagača ;)))) Samo priznaj, da ob takem pomočniku prej dokončaš izdelek :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. :))) mi imamo dva takšna mačja" pomagača" samo na srečo nista tako poredna kot tista na dveh nogah :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, tele napravice so zlata vredne. Vidim, da ti odlično služijo :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika