torek, 9. avgust 2011

Novička

Danes je ena scraperica (Vanči) zapisala, da je ekstremizem, da sredi poletja misli na zimo, ko je naredila/dokončala zimski album. Ampak tudi jaz se že na trenutke spogledujem z zimo. Ko pride kakšna ideja, jo je pač potrebno izkoristit, realizirat.
Kuverte .... sledi povezavi .......

Ampak te so že rahlo novoletne in tako tudi že Božična delavnica odpira svoja vrata. Samo tako malo jih pripira. Letos z novostjo: vse letošnje objave se selijo na novo stran/blog z naslovom I love christmas , saj je v stari Božični delavnici (še vedno na istem naslovu) že prava gneča in nered (ki je nastal zaradi dosti in obširnih objav ter  predvsem zaradi selitve nekaterih fotografij in niti pod razno nimam ne časa ne volje, da bi se lotila urejanja).
Tako!!! To je moja novička.

2 komentarja:

  1. Vidim, da si bila zelo ustvarjalna v teh dneh, ko sem bila jaz 'odklopljena' od računalnika. Veliko lepih stvari si znova naredila. Ne vem pa, če bi mi šlo od rok sedaj razmišljat o zimi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zafarbala sem. Resno. Enega bloga ne znam pošlihtat, pa nisem dovolj dosledna, da bi sploh pofotografirala, kar ustvarjam... Ti pa odpiraš novo poličko.. Kapo dol.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika