sobota, 6. avgust 2011

Malo "zmešan" vikend

Pridejo tudi takšni vikendi, da ..... ni da ni! ... bi rekel moj žlahtnik, ki ravno na našem dvorišču popravlja lepotne napake na svojem jeklenem konjičku. Dopoldan je bil na vrsti jekleni konjiček njegove hčere, ki je sedaj pri serviserju. Dan pa se je že začel malo čez drugo uro zjutraj, ko je hčera iskala napake na mikrofonu ???? Mislim! Sredi noči je bil tako zelo pomemben mikrofon.
Nekaj knjižnih zaznamkov je odšlo z mojo hčero.... za majhne otroke in malo večje, po njenih idejah in naročilih.
Čakam še soseda, da pride iskat easel zloženke za fotografije 10x15cm za svojo taščo....Priznam  :(  .... je že 2x prišel, pa nisem imela dokončano, ker mi nekako niso "potegnile" ali pa me je nekaj drugega postavilo na drugi tir.
Uspelo mi je zapakirat še nekaj voščilnic za Galerijo.....
... in dopoldan med vsemi ostalimi nebodigatreba še oddat pošiljko škatlic za sestavljanje. Mimogrede trgovina, kjer je bilo pred menoj v vrsti 9 ljudi, pa je bilo treba čakat. Ni druge.
Trenutno se ubadam z bolečimi rameni, ker smo nekaj več kot dve uri igrali monopoli, na dvorišču pa me že ganjajo otroci(igrajo badbinton), kdaj bomo šli za Savo pečt kokice. Sem včeraj očitno prehitro obljubila. Po dokaj kislem vremenu preko dneva, se je kar prikazalo sonce.

PS.: po tem pozno popoldanskem zapisu, so moji in otroci pri nas na vikendu kar nekajkrat skočili v Savo ...........................   OBLEČENI in ob DEVETIH zvečer. Trenutno pijejo čaj, že vsi izpod tuša ............ jutri nam bodo pa navili ušesa. 

3 komentarji:

  1. Res pester vikend. Očitno pa tudi ustvarjalen. Koliko stvari je pa tebi uspelo narediti. Najbolj v oči pa so mi danes padli ptički na knjižnih zaznamkih. Res lušni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole je pa res pester vikend in pri vsem tem si uspela še ustvarjat...pridna!!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika