ponedeljek, 13. december 2010

Sredi zime album ognjenih barv

Ja, sredi zime sem se odločila delati tale album.

Malce neobičajno, saj ga niti ne potrebujem, nihče ga ni naročil, nikomur ga ne mislim pokloniti, samo ...... preprosto sem ga morala narediti.

In kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Načelo, ki se ga sicer ne držim prav pogosto, ampak tu sem pač izkoristila to besedno zvezo (beri: napeljala vodo na svoj mlin), vse postavila na stranski tir (beri: nekam na rob mize, bližnje police....preprosto kar nekam).

Te kuverte sem imela že več kot leto dni. Ali pa tam nekje. Pa si še nikoli nisem vzela toliko časa, da bi iz njih načrtovala nek album. In ker je bil preklop iz novoletnega malček težak, nisem prav nič komplicirala, ampak se poslužila oblike, ki sem jo uporabljala že pri manjših kuvertah (tistih klasične velikosti) in iz njih naredila kar nekaj takšnih (tako skupaj sestavljenih) albumov.




envelope album


envelope album
 


Delala sem ga obojestransko, se pravi obdelala z obeh strani. 


Šlo se je samo za igranje z barvami, postavljanje oblik, Še največ težav sem pravzaprav imela s samo platnico.

tole so notranji vstavki

 Pa včasih me je pri delu zamiklo, da bi ubrala neke nove, drugačne pristope, a nekako pri tem albumu to ni bilo prisotno v meni. 


Sredina zadnje strani albuma, kjer se fotografiji porineta pod te stranske izrezke. 
Za začetek sem s kuvertami zadovoljna. endar pa sem si za naslednji album izbrala drugačne kuverte, drugače velike. Te današnje so velike cca. 15x21 cm.


Več fotografij pa v albumu.

5 komentarjev:

  1. Kadar je nekaj v tebi, more tudi ven! To je garancija za čudovit izdelek, pa naj bo ognjeni izdelek sredi zime ali pa božična voščilnica sredi poletja! Čudovit je in barve so prelepe!

    OdgovoriIzbriši
  2. O kako poznam to, ko nekaj enostavno moraš narediti ne glede na vse. Prečudovit album je nastal in barve so krasne. Verjetno si pač potrebovala tovrstno barvno terapijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Deluje pomaldno, sveže in živahno.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika