četrtek, 30. december 2010

Mini viola cofki -kuvertni album

Leto se počasi približuje koncu in moram priznati, da me letos ne zajema kakšno posebno vzdušje. Nekako se me ne dotakne in ne dotakne ali pa se me je mogoče druga leta preveč. Kdo bi vedel? Skratka živim v nekih ustaljenih in umirjenih tirnicah in kar tri dni sem se pripravljala, da sem se spravila do trgovine v mesto. Pa še to je bil temu kriv kdo drug kot ........ pomanjkanje določenega materiala za delo. Tega pa v naši mini vaški trgovini nimajo. Še svinčnika ne premorejo, kaj šele kaj drugega. Sicer sem planirala dopoldanski obisk Ljubljane (ker določene materiale lahko dobim le takrat), pa je še ta odpadla zaradi bolezni.

Sama sem sicer že dobro (če izvzamem nenavdušenje, nekakšno otopelost .... tako duševno, kot telesno), vendar mi ni bilo niti malo do tega, da bi sama stopicljlala po Ljubljani, z enega na drugi konec.
In tako se prekladam sem ter tja, kuham čaje in pripravim kakšen lahek obrok. Vsi smo v teh dneh nekako nedovzetni za kakšne močnejše obroke.  Pospravim kako malenkost (bljak in bljak, ampak 1x po novem letu bo res treba pljunit v roke!) in se sprehodim do delavnice, pa ....
Malo tega, malo onega te dni prihaja izpod mojih prstov in nekako je prav težko zbrati dovolj energije, da določeno stvar dokončam.
Tile Viola Cofki so ena od nekako dokončanih reči. Po naročilu hčere, ki se je do takrat, ko sem uspela spravit skupaj, že premislila in izbrala enega od drugih polizdelkov, tega pa naročila v prikrojeni, zmanjšani verziji (se tudi ona mora prilagajat fotkam).
Iz serije kuvertnih albumov, velik 11x11 cm, s šestimi zgornjimi vstavnimi žepki.

3 komentarji:

  1. kako nežno in popolno... premišljeno ali po navdihu ali oboje - čudovito.

    včasih se čas sprehaja po svoje - prazničnega pričakovanja in razpoloženja se pač ne da naročit na datum. praznik je tudi takrat, ko s polno energije iščemo, ustvarjamo, sestavljamo, ko kar leti... klinc, pa datum! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep je tale cofkast vijola albumček! Zanimivo zložen!
    Samo , da se "pobereš", počasi pa bo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vijola je moja najljubša barva in super si okrasila tale albumček. Srečno v 2011! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika