petek, 2. julij 2010

Povabilo na čaj

Vam je kaj vroče v teh toplih dneh?
Nam včasih je, včasih pa ne. Takole smo se včeraj ohladili ob deroči in prečudoviti vodi.

Jah, Mačjih zgod in prigod še sedaj nisem dokončala. Preprosti razlog: še vedno se pišejo.
A le kratek povzetek: Rezultat v zgodbo vmešanih odgovornih osebkov (tistih seveda, ki bi morali ukrepati, pa niso, čeprav jim to nalaga zakonodaja) je takšen, da smo do sedaj 4 zboleli za mikrosporijo, za eno nismo še preprepričani, ker se v nedeljo vrača iz dopusta. Trije domači se še držijo zdravi, prav tako tistih nekaj skoraj vsakodnevnih obiskovalcev. Dnevi minevajo v mazanju, obiskih pri zdravnikih, neprestnem razkuževanju in seveda nemoči, jezi, besu, solzah....odpadla zdravstvena kolonija, do nadaljnega vsi kopalni izleti. Za kreme, tablete, obliže, gaze, ta in ona razkužila smo zapravili že pravo malo premoženje... Takšno je stanje na današnji dan.

V začetku teg tedna bi morali dobiti našega dolgodlakega mačjega lepotca, pa ga trenutno nismo sposobni sprejeti. Največ zaradi njegove lastne varnosti.
Odkrito povedano skoraj vsak dan pomislim: Le zakaj za vraga so počitnice!?! Če jih ne bi bilo, bi bilo veliko manj boleče, stresno.

5 komentarjev:

  1. Oh joj nič kaj lep začetek počitnic nimate. :( Upam, da se čimprej stvari uredijo in zdravstvene težave odpravijo.
    Čestitka je pa čudovita, srčkan motiv si izbrala. ;)

    Lepo se imej (kolikor se da ob taki situaciji),
    M.

    OdgovoriIzbriši
  2. Marika, popolnoma te razumem , pošiljam ti polno poz. misli i želim da se vsa agonija konča čimprej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čimprej se pozdravite. To ni mačji kašelj (kako ironično ;)
    Zdaj sem prebrala celo mačjo zgodbo. Res ne moreš verjeti, da se to lahko dogaja. Pa ne tisto, da jih odvržejo, tisto potem. Držite se!

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh. Te mačje zgode pa se nerodno razvijajo. Vedno slabše za vas. Upajmo, da se bodo počitnice nadaljevale in končale velikoooo boljše kot so se začele.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale zgodba je pa res že za film! Kdo bi si mislil, kaj vse lahko nastane zaradi ene male situacije. Želim vam, da se čim prej pozdravite in zaživite prave poletne počitnice. 'Bolniške' pa prihranite za šolske dni ;). PS: spet sem se zaljubila v vrečko - lepe kombinacije.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika