četrtek, 8. julij 2010

Minimalistične sovice

Za danes nisem vedela, kaj naj vam pripravim, pokažem. Nekako sem brez prave volje. Ne tisto...čisto brez...pa vendar se nekako ne počutim ravno, da bi me nekaj nosilo na krilih, gnalo naprej.
Minimalistične sovice je serija treh voščilnic. Po pravici povem, da če mi ne bi bilo po gorenjsko škoda že pripravljenih materialov, jih sploh ne bi dokončala. Nekako me niso pritegnile. Pa niso sove nič krive. Krivo je moje sestavljanje v celoto.
Tako so pač kakršne so, kajti vse preveč načetih in nedončanih stvari mi je velikokrat obležalo za vedno in vselej.
Nekaj pač moram početi v vmesnih časih med krotenjem zdravstvenih težav, gospodinjstvom......vrt me v teh dneh ne pritegne kaj preveč, pišem nerada, ker sem hitro preveč napadalna, za branje izgubim koncentracijo, tv me uspava, če kuhaš in pečeš potem samo ješ .....

In še Klara 4 -Razpletanje skrivnosti

5 komentarjev:

  1. Ma te sovice sso čisto simpatične. In voščilnice tudi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tebi se mogoče zdijo "nič posebnega", nekomu bodo všeč "zadolpast".Čisto nič jim ne manjka :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni pa so zelo lušne te sovice. Upam, da se ti čimprej povrne energija za ustvarjanje in ostale stvari. Saj veš, tvoj mesec je, izkoristi ga kolikor ti bo zdravje dopuščalo.

    OdgovoriIzbriši
  4. da niso sovice krive, ker malo zaspano kukajo izpod vek? :)
    so eni taki povaljani dnevi; saj bi, pa ne glih, nekaj pa vseeno, ampak ne prezahtevno... pa da bi vseeno bil rezultat... najbrž je nekaj v zraku.

    sploh pa so sovice zelo simpatične, čestitke v splohšnem pa prave mojstrovine - s katerega koli vogala jih pogledaš, domišljene in lepe.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika