četrtek, 17. september 2009

Hello Kitty

Hello Kitty je darilo nekomu.

Mislim, da je več kot očitno, da gre za predstavnico nežnejšega spola, ki se ji je ta mali drobceni lik vsedel v srce. Sicer je vse skupaj še v nastajanju, ampak tale škatla je že dokončana.

Gre za malo večjo odpadno embalažo (včasih je v sebi nosila 12 kom. ragujev -preliv za testenine in bila obrnjena ravno narobe :dno je bil pokrov in nasprotno). Malo sem jo predelala, preoblekla, sfrizirala in obrnila na glavo.
Ker sedanji spodnji del ni imel izdelanih vogalov, sem jih preprosto naluknjala in zvezala z vrvico v mašnjico.

Nekako sem vedela, da se moram tega lotiti, pa mi je šlo bolj težko od rok. Predvsem z idejami. Mogoče je temu krivo to, da sem nekako zabremzala v nekakšnem strahu pred neštetimi vprašanji.

V septembru sem se preselila v Božično delavnico in glede na to, da komentarjev praktično skorajda ni, sem se začela spraševati, da nekje nekaj močno delam narobe. Zvesta sem sami sebi in svojemu načinu dela...več kot to pač preprosto ne znam.

Ampak pustimo to. To so stvari, ki jih bom morala tako ali drugače premostiti sama.

Škatli se bo pridružila še namenska knjigica, ki je trenutno v delu(vrjetno še kaj drugega poleg te knjigice).

Seveda ...Spet Kitty!

Nisem je še dokončala, ker se mi je pojavila rahla zmeda glede notranjosti, saj nisem ravno pristašica enoličnih likov, ki se pojavljajo na vsaki strani. Ampak predvsem moram upoštevati to, komu je izdelek namenjen.

In to je bistveno.

10 komentarjev:

 1. Čudovita škatla in pa knjigica tudi! Zelo lepo narejeno! Lp, moni

  OdgovoriIzbriši
 2. Oboje mi je prav všeč! Komentarji so pa posebna zgodba...ti kar lepo ustvarjaj, ker ti gre krasno.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kooook sladka objava :) Super ideja za škatlico in tudi knjigica je lepa.
  Komentarji pa pridejo in grejo.. kot plima in oseka :) je pa res, da tvojega drugega bloga nimam v Readerju in sploh nisem vedela, da se tam kaj dogaja. Tako pa tudi komentirat ne morem :( Grem gledat še tja.

  OdgovoriIzbriši
 4. Luštno!Tudi jaz moram pogledat večkrat na tvoje druge bloge, ker imam samo tega"zacahnjenga".

  OdgovoriIzbriši
 5. Super! Vjerujem da će se onome kome si radila za dar jako svidjeti...Preslatko je....
  LP
  Phoenix

  OdgovoriIzbriši
 6. Hellooo kitty :)) prav prisrčna je :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Prav lušna je ta stvar in super si reciklirala tisto škatlo. Kar se pa tiče drugega bloga, pa ga tudi jaz nimam na seznamu, tako da bom od sedaj naprej večkrat pokukala tudi tja.

  OdgovoriIzbriši
 8. Če je prejemnici všeč Kitty, ji morašpač ustreč. Je pa izdelek super!! Ne glede nato, da ni ravno tvoj stil :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Tudi meni je izdelek izjemno všeč. Super ideje imaš in komentarji so muhasta zadeva, tako da nas kar še razveseljuj v svojem dodelanem slogu in se nanje ne oziraj. Tudi jaz nisem vedela za drugi blog.

  OdgovoriIzbriši
 10. ja draga sosedica mojih najdražjih... lepo pozdravljena, že dolgo občudujem tvoje delo, saj veš... pa tudi v živo sem poslinila tvoje čestitke pa nikakor nisva prišli s Špelo do zaključka kdo si.. vse sorte sem streljala mimo.. kot pravijo punce pred mano, imaš krasne ideje pa široko srce.. :) bodi lepo pozdravljena

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika