četrtek, 10. januar 2013

Moj lanski dnevnik

Malo zavajajoč naslov, saj se dnevnik (smash book) šele dogaja in bo trajalo, da bo dokončan, ker mi najkajo fotografije, pa nočem razvijat kar vsepovprek in rabim čas, da se zberem kaj res rabim in kaj ne.
Joj!!!
Danes sem se začudila , da je za nami že kar tretjina januarja. Ne vem kaj je šel ta čas? Ali pa se v tem letu morebiti drugače suče?
Seveda gre za domačo izdelavo same osnove. Smash book mi je dober, ker ..... je hiter za izdelavo, ker lahko porabiš toliko različnih končkov in ostankov, ki jih drugače nikoli ne bi. Ležali bi in ležali, potem bi jih nekega dne verjetno zavrgla (in dosti tega zavržem že med samim delom). Ker  je pač nekaj, kjer lahko počnem kar mi srce poželi, pa se nič ne sprašujem o postavitvah, barvnih kombinacijah ali kakšni drugačni ustreznosti.
Nekaj strani v delu.....
Prvega sem delala tule (no, dva pravzaprav: hčerinega malega in mojega večjega).
Tokrat malo drugačna preobleka, nič "šare" po platnicah, ker ga le prevečkrat odpiraš in zapiraš.
Kaj sploh je smash book sem več pisala tukaj, v Svetu papirja pa je tudi prikaz izbire materialov za notranjost.

3 komentarji:

  1. Vsekakor zelo zanimiva zadevica, pri kateri mi je najbolj zanimivo prav to sprotno nastajanje. Januar pa leti, leti....

    OdgovoriIzbriši
  2. Čas res nori. Sem vesela, da si me s to objavo spomnila na smash book, kar je na slikah mi je zelo všeč. Mogoče se lotim tudi sama. Nisem pa tako vesela, da ti nisem že dolgo nič komentirala. Naj ti ob tej priložnosti zaželim lepo, papirčkov polno novo leto in obilo uspeha, kjer si ga najbolj želiš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja ja tale čas je predvsem z nami, ki se znamo zamotit, zelo neusmiljen :-))
    Zelo mi je všeč izdelava tvojega dnevnika!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika