nedelja, 30. september 2012

Dolg svitek

Za rep lovim še zadnji septemberski dan in ob pitju jutranje kavice se še vedno ne morem odločit, ali je le ta minil "kot bi pihnil", ali pa se je nekako vlekel. Nimam pravega občutka za tale letošnji september. Ampak .... saj jutri bomo že pisali nov dan.

Takole velike (pravzaprav bolj dolge) škatlice nisem delal še nikoli. Je bil kar podvig.
Pravzaprav je bilo naročilo: narediti zaščito in malo tršega papirja za velik (55x120cm) velik klekljan prtiček. No, na koncu je nastalo tole. Mogoče bi bilo bolje izdelati valj, ampak .... časa je bilo le pol ure in prtiček je že odšel na pot.
Počasi se vračam v ustvarjalne vode. Predvsem s povdarkom na tisti prvi besedi.
Kot vsako leto, se bo tudi letos v teh prihajajočih mesecih največ dogajalo na I love christmas, kjer za začetek ostajam pri modro belih tonih.

6 komentarjev:

 1. Marika, prekrasna škatlica...Rožice na njej so nekaj posebnega! In tvoja modra praznična serija je prekrasna.Mogoče kakšno tvojo idejo uporabim tudi za moje letošnje :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. uf, zelo lepa štatlica!
  In tele modrikaste čestitke so tako zelo super :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepa škatlica. Z božičnimi pa si itak že zelo pridno začela sezono.

  OdgovoriIzbriši
 4. šKATLICA JE RES LEPA PREDVSEM PA UPORABNA. SI PA ZELO PRIDNA, KER SE PRIPRAVLJAŠ NA DECEMBERSKE PRAZNIKE. ITAK BO JESEN MINILA, KOT JE MINIL SEPTEMBER-KOT BI PIHNIL :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Na prvi pogled se ne zdi tako velika... a glede na mere mora biti :) V pol ure? Ujoj... jaz bi ga kvečjemu uspela zaviti v rolo papirja :)
  Božične? Uf, še dvakrat in pol gremo spat...

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo všeč so mi te zasnežene voščilnice.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika