petek, 03. avgust 2012

Ustvarjanje iz papirja se nadaljuje

Julij se je že prevesil v avgust. Nekako v tem letu tega prehoda sploh nisem zaznala. Vsaj ne tako kot prejšnja leta, saj ravno konec julija zaznamuje kar nekaj pomembnih datumov, ki smo jih vedno obeleževali. Letos pa .... Iz dneva v dan smo "hodili" po robu in tako so dnevi in njih datumske označbe postale povsem nepomembne, potisnjene nekam v ozadje.
Tudi ustvarjala sem. Na zgornji fotografjiji je en tak primer, ko ti nekdo npr. naroči podobno škatlico tej ali oni. Izpostavljen je bil motiv, velikost in tako sem zamenjala papirje, osnovo, uporabila pri barvanju močnejšo modro barvo.
Dogodilo se je kar nekaj takšnih ali drugačnih otroških kompletov. Več o ustvarjanju za otroke pa V svetu PAPIRJA, kjer je bilo ustvarjanje za otroke tema meseca julija.
Tudi takšne in drugačne voščilnice. Kadar seveda nismo "Brusili prste" povsem drugače.
Pod težo bremen, v prahu, takšni in drugačni packariji, prepletanjih, vrtanju, vezanju......
Za umiritev, sprostitev še vedno sedem dol in se lotim malih umetniških kartic. Odložim breme fizičnih in psihičnih naporov in ..... Tudi v SVETU PAPIRJA primanjkuje časa. Ta mesec sem mislila v ospredje postavit preproste darilne komplete. Bomo videli kaj bo čas pokazal.
Sicer pa je čas dopustov - mar ne ?

7 komentarjev:

 1. Aktivna na vseh področjih. Vse pohvale

  OdgovoriIzbriši
 2. O Marika, pri tebi časa dopusta ni zaznati. Čudovito ustvarjaš tudi v tej vročini, res lepe kompletke si naredila, vse ostalo prav tako. LP:))

  OdgovoriIzbriši
 3. Vidim, da se veliko dogaja pri vas in da še pri vseh zadevah najdeš veliko časa za ustvarjanje, tudi takšno za dušo, kar je lepo slišati. Lepe stvari si ustvarila tudi tokrat.

  OdgovoriIzbriši
 4. Papirčkanje izpod tvojih rok je vedno dodelano, barvno usklajeno. Luštno je videt, da se še kdaj lotiš tudi ATCjev ♥

  OdgovoriIzbriši
 5. Pridna, pridna :-))
  Zelo lepi kompletki!

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja čas dopustov je. Čeprav se pri tebi ne vidi. Pridna si!

  OdgovoriIzbriši
 7. Marika res si pridna...tako in drugače :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika