petek, 29. junij 2012

Slovo juniju

Pa se bo počasi iztekel. Ker sem jutri odsotna, ga bom zaključila kar danes.

Te dni se je potrebno kar precej hladiti. Pa mi je tako boljše, kot ko nas je kar naprej zalival dež.
V SVETU PAPIRJA smo zaključili s temo meseca bandana tehnika .

Samo na blogu. Mislim, da se bo drugače še kar nekaj dogajala.  V rubriki Ustvarjalka se predstavi, pa tudi predstavili prvo od ustvarjalk.
Je sezona uporabe žara....
Tako in drugače.Prva fotografija na domačem travniku in druga na lokalni tržnici, kjer se je kuhalo lokalno. Pomeni, da so se uporabljale sestavine pridelovalcev in proizvajalcev, ki na lokalni tržnici prodajajo. Lokalno tržnico pa najdete vsako soboto med 9 in 13 uro pod arkadami ob cerkvi ... v Radovljici seveda.

5 komentarjev:

  1. vidim da se pri debi res vsak dan nekaj dogaja.....z zadnjima dvema si mi pocedila sline, seveda je pa pri prvi malo foušije ker se jaz kuham v Ljubljanskem kotlu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Nena ... to mam pa res blizu. Dobrih 200metrov do gozdička in potem še kakšnih 100 skozi gozdiček. Moji otroci pravijo, da sploh ne vejo, kako lahko odrasteš brez Save.

      Izbriši
  2. Kako fina ohladitev, to bi tudi meni zelo prijalo. Danes ga res kurijo tam gori, ampak naj ga, saj je poletje. Si bom že našla svojo senco in uživala v njej ;)) Ta bandana tehnika je res nadvse zanimiva. Pa malo tega krompirčka bi mi tudi pasalo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, julij je tu. Zda pa tudi jaz - ljubiteljica poletja pravim, naj bodo temperature v njem bolj znosno (recimo tja do 28. stopinj, poletne. Uživaj poletje! In hvala za vse ustvarjalne nasvete.

    OdgovoriIzbriši
  4. Te slike z vodo so res enkratne...Res uživate. Bandana tehnika pa je nekaj, kar mi je zelo všeč! LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika