sreda, 6. junij 2012

Shranjevalne mape za spomine

Tole delo (naročilo) si bom zapomnila za dolga ali pa kar verjetno -za vselej.


Več kot polovica vseh mojih naročil je za popolnoma tuje ljudi. Največkrat preko pošte, včasih pa kar telefonsko, kot tole danes omenjeno. Saj je oboje nekako enako. Tu je bil problem v tem, da niti naročnica ni točno vedela kaj želi in pa da ...... da je po najinem popoldanskem pogovoru morala iti drugi dan -rodit, naročeno pa potrebovala takoj ko se vrne "iz RIma", da bo dokončala. Res čisto posebno naročilo.Tudi s posebno dostavo, da ni potovalo z običajno pošto.  
No, sedaj je vse to že mimo, izdelki(namenjeni za darilo)pa pri naročnici. In seveda srečno družinici in predvsem mali novi članici.
Čisto na kratko kako so nastajale mape, pa v tem prispevku Zbirna mapa. Prav tako se na tem  blogu lahko naročite na moje  Mesečne novičke, s katerimi sem nekako štartala v prejšnjem mesecu ali pa zgolj pogledate katerega od drugih prispevkov.
Sedaj grem pa povsem neustvarjalno ležat in zganjat lenobo, kajti danes je tašna norišnica na vseh področjih, da se človek ne more odločit kaj in kje bi počel.

3 komentarji:

  1. Luštni albumčki!
    Upam, da si se oddahnila od napetega dneva :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem si ogledala izdelavo in super so ti albumčki. Včasih je res zabavno kaj vse ne spremlja izdelovao enega izdelka.

    OdgovoriIzbriši
  3. tele tvoji albumčki so vedno nekaj posebnega

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika