sreda, 20. junij 2012

Bandana tehnika ... Tema MEsEcA JUNIJA

Po današnjem norem dnevu (Vam povem, je crkovalo vse po vrsti: od peči za centralno, do hčerinega avta, pokale so žarnice, narobe dostavljeni  paketi, 100x pomita tla zaradi nevzgojenega psa, položnice, ki te vržejo na rit....) se prav prileže, oddahnit se. Sem že izpod tuša, rahlo osvežena, pamet sem dala na OFF in pijem hladno pivo.

  V SVETU papirja .. kjer papirčki spreminjajo svojo podobo, se v tem mesecu "spogledujemo" z BANDANA tehniko. Nekaj tako ... pomirjujočega. Za mene. Seveda povsod zgolj za poizkušino. Kaj več pa zgolj samo za tiste, ki jih to zanima in so naročeni na novičke. Drugače človek kar takole lahko "klofa cel ljub dan", pa razen velikooo dela od tega nima nič drugega, kot še precej izgubljenega časa.
Potrebovala sem leta, da sem dojela, da je bolje, da človek dela manj in ima od tega več. Če zavzame pravo držo. Če ima "jajca" in reče: Vzemi ali pusti! Ne počutim se ravno dobro v tej "drži", ampak tako se je pač ta svet v SLoveniji "izrodil".

Kaj smo še počeli? Navijaški pripomočki! Iz običjanih plastičnih vreč, nekaj rezanja, klanfanja skupaj in TO je TO. Še ostanki pri rezanju, ki so postali navijaški dodatek (kot broška, okoli roke, zapestnica ali trak v laseh) O vsem ostalem pa .. še kdaj drugič.Danes je čisto prevroče. Navkljub osvežitvi.

7 komentarjev:

  1. O ful je simpatična=)

    Pozdravček*

    OdgovoriIzbriši
  2. po tako norem dnevu si res pripada pivo :)
    super voščilnica in zelo dobra ideja za navijaške pripomočke

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako zanimiva voščilnica in še navijaške rekvizite ste delali. Bravo, res si zaslužiš še kakšno mrzlo osvežitev :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Marika, enkratne čestitke v tej tehniki imaš, sem malo za nazaj pogledala, ker sem kar nekaj "zamudila". Tole moram nujno preizkusit zelo zelo mi je všeč. In pri tebi noro dobro izpade. Lep pozdravček :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa voščilnica in ta tehnika je vsekakor zelo zanimiva. Pa te navijaške zadeve tudi :))) Upam, da bo današnji dan bolj prijazen z vami.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo sem vesela, da pišeš o "novi drži". V teoriji te seveda čisto podpiram in držim pesti, da ti rata. V praksi pa - jooooj, meni to ne gre od rok :(

    Kljub zateglemu dnevu si krasno ustvarjala :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika