petek, 20. januar 2012

Dokončano!!!

Se spomnite objave Sreča v nesreči?

Takrat sem negodovala nad napačno narejenimi platnicami za knjigo in potem vse skupaj postavila na stranski tir. Ampak so stvari, ki te morijo, ne dajo miru dokler .... se pač zadeve ne lotiš in nekako dokončaš.Pa še ležalo je to povsod naokoli in mi jemalo prostor.

Ker sem imela že nekaj listov narezanih, sem bila v dilemi, ali naj naredim nove platnice, ali naj se lotim rezanja novih listov. Itak bo potrebno naredit oboje.

Ampak kaj prvo?

Potem sem se kar odločila za nove liste, saj imam tako veliko lažji pregled nad zalogo le teh. Pa še nekaj je prevagalo na jezičku tehtnice ..... sicer so listi vezani s špiralo, ampak vse to je potem skupno vkomponirano v kartonsko oblečene platnice (na zadnji notranji strani imajo zavihek v imitaciji usnja , kot tudi hrbtišče). In kako bom to zadevo izpeljala in kako bo na koncu izgledalo .... to je pa bil en VELIK VPRAŠAJ.
Takole samo en hiter pogled nekam v sredino, naključno izbrano.
Skupaj zbranih nekaj pogledov v notranjost.V notranjosti je namreč 40 listov in dodatno dva nižja transparentna (prvi v drugi vrsti, zeleni listi). Znotraj na platnici je žep za shranjevanje, tisti na zadnji strani pa je lepljen samo zgoraj in spodaj ter nameščen na sredino platnice, ne po samem robu.

In JA!!! .... tista strašno strašna vezava je uspela. Upam samo, da ne bo tako kot pri krofih. Prvič, drugič, tretjič so mi uspeli pravi lepotci, potem pa se je nekaj časa vse "podrekalo". Pa ravno sem že mislila, kako ti krofi niso noben bav bav.

3 komentarji:

  1. Po moje je to tisto, ko že misliš, da itak vse znaš, potem pa enostavno ne gre več kot bi moralo. Se mi zdi, da me pri kuhi večkrat kaj takega doleti. Pa tudi s papirji je včasih križ. Ko sem prepričana, da imam vse mere v glavi, zagotovo preveč vrežem :)) Zdaj sem se že SKORAJ naučila, da zmerim in to večkrat :))) Ampak ti si pa dobro rešila zagato.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam z Vladkinim mnenjem...Ampak super ti je uspelo, zelo mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši
  3. včasih je treba zadevo prespat pa potem izpade še boljše kot si zamisliš
    kar se pa kuhe in peke tiče se pa strinjam z Vladko....ko že misliš da si profi se ti pofrtajčka kot da prvič stojiš v kuhinji :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika