četrtek, 12. januar 2012

Metulji in amerikanke

Ja, tiste kuverte so res globoko pokukale v moje trenutno življenje in tako je nastal še en izdelek.
Sestavljanje amerikank v končno podobo, črno in belo kombinirano z barvami.
Ps: notranji roza in zeleni listi imajo preliv od svetle proti temni.

Takega načina zlaganja in sestavljanja ter lepljenja kuvert sem se prvič lotila pred kakšnimi dvemi leti. Vendar je teh šest kuvert ostalo v škatli z imenom "kuvertni albumi" , ker nekako nisem vedela, kako naj se jih lotim.
In ne vem kaj točno se dogodi, da človek kar naenkrat ve, kaj bi z njimi naredil, kako jih dokončal, sestavil skupaj v zaključeno celoto.
V tej mapi je tako skupaj sestavljenih 15 kuvert amerikank, po tri na en list, končno pet notranjih listov. Toliko sem namreč še imela različnih barvnih papirjev z metulji, ki so ostali od škatlic(majhne fotografije v sredini vodoravno). Fotografije v navpični vrsti pa prikazujejo nekaj notranjih vstavkov, saj ima vsak od petih listov pet žepkov za shranjevanje. 
Tudi na platnice sem dodala metulje.Podlaga za njih je narejena čisto "po gorenjsko". Pri rezanju metuljčkastih papirjev so ostali nekaj manj kot centimeter široki trakovi. Pa sem jih nalepila na podlago in potem izrezala tri kvadratke, kjer sedaj domujejo trije metulji.

5 komentarjev:

  1. Krasno tudi tokrat. Album je bogat že sam na sebi, tako da skoraj ne potrebuje fotografij :O)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res bogat album. In vidim, da tudi ti hrčkaš trakove. Tudi jaz sem ustvarila črtasto podlago, ki pa še čaka na objavo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasen album, res je kar pravi Vladuška ne potrebuje fotografij, ker je že sam po sebi poln vsega, preprosto čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovit album. Jaz bi ga uporabila kar za kakšne lepe misli, ki ti polepšajo dan ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika