sobota, 17. december 2011

Malo tega, malo onega

Bilo je slovo oktobru in potem ena novemberska objava in sedaj sem spet tu. Kar ne morem verjeti kako mineva čas, kako se ponekod nabira prah in spet kje drugje živahno niha sem ter tja.

Pa se kar "zataknem" pri prvi fotografiji. Ko sem letela s škatlico po stopnicah, sem bila navdušena, da je bila pravočasno narejena. Potem pa ... BUM! Letnica ni bila 50, marveč 60. Spet po stopnicah čisto do vrha in popravit mojo furijo, ko sem slabo prebrala naročeno.
Delno je bila seveda kriva tudi tale malo pred njo, kjer se je očitno tista 50-tica nekako vsidrala v mojo glavo. Ampak k sreči napaka ni bila huda in hitro sem petico popravila v šestico.
Moram priznat, da sedaj že rahlo pogrešam tale moj blog. Ampak saj bo. Če bo le tako, kot velikokrat pravijo: saj po novem letu boljše bo.
Za konec še polna škatla hčerinih darilc za njene prijateljice in nekaj fotografij planerjev, ki so bili sestavni del darilnih vrečk. 

4 komentarji:

  1. Krasni koščki ene objave ... tudi mene še čaka en planer... pa se moram še spraviti narediti kako naj bi planer zgledal od znotraj ... lanski je bil nekoliko prevelik je rekla naročnica ... ;o) ... no zdaj pa spet jovo na novo oblikovat notranjost ... pa saj bo ..

    OdgovoriIzbriši
  2. Super planerji in darilce za petdesetletnico. Naj bodo zapisane same lepe in sončne stvari!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vedno se prilonim umetninam iz papirja, ker mi to nekako ne gre... tvojim prav posebej.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna darilca in vsi ostali izdelki.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika