četrtek, 21. julij 2011

Srajčke letošnje sezone

Sem se odločila, da se postavim na  ...  za mene precej resen preizkus. Koliko časa jih lahko delam in koliko jih lahko naredim? Takšnih tipično moških ali vsaj tako nevtralnih, da so nekako primerne tudi za moški spol.

Tele origami srajčke sem prvič zlagala kot otrok. Oče naju je s sestro učil takšne "štose", da so hitreje minevali kakšni ali prehladni ali prevroči dnevi v stanovanju.

Potem sem se jih spet lotila pred leti ( v večji izvedbi in kot vabila). In ali veste, da imam v mapi še vedno spravljen tisti papir iz katerega sem jih delala? Nekaj končkov je ostalo in spomnila sem se na te srajčke.
Vendar od današnjih nobena ni iz tistega papirja. Priznam, sem naredila dve, a še nekako nista našli pravega prostora kam in kako naj ju umestim.
Tudi pri tej zadnji je papir že leta "uležan" ostanek, ki je nastal pri izdelavi preoblečenih blokov.

Tako!!!  pa jih je že pet v moji zalogi. Kadar se pač trmasto nekam zapodim, potem je to TRMA DO KONCA IN NAPREJ.

6 komentarjev:

  1. Srajčke so res dobra ideja za moške voščilnice. Origami pa je tudi meni zelo všeč, sploh če ga kombiniraš na voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav zabavno mi je to pri tebi, ko si zdaš izzive. Si pa vztrajna, to ti je vsekakor treba priznati. Meni se to zdi super, da narediš, kar se odločiš. In tale serija mi je zelo lušna.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušne srajčkaste voščitke. Trma je včasih tudi dobra lastnost, kot v tvojem primeru, kajne.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav vse po vrsti so mi všeč. Ustvarila si zanimive in pestre kombinacije.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pri tebi mi je vedno zanimivo spremlajti objave, ki se nadaljujejo :)).
    Zadnji dve sta že taki. Avtomobili, moškim vedno tako ljube igrače .... in danes srajčke :). Prav vse so zelo uspele in vsak bo našel eno, ki mu ustreza. LP

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika