ponedeljek, 4. julij 2011

Otroške voščilnice

Všeč so mi ti mali otroški motivi in neverjetno rada delam z njimi. Pa tudi pastelne barve mi nekako sedejo v srce.
Pri prvih sem se odločila za motiv v kvadratu. Na spodnji del pa sem dodajala okrasno izsekano obrobo. Pa še v drugačnih barvah.
Grem kar po vrsti, kot v kupčku ležijo pastelni toni papirjev za osnove in poiščem dovolj velike konce, da jih lahko spremenim v osnove.
Če je prvih šest bolj primernih za obdaritev ob prvem rojstnem dnevu, pa so druge primerne ob rojstvu. Večna podoba medvedka ....

Tokrat motiv v krogu, za spodnji del pa sem uporabila šablono, ki jo imam že dolgo, pa je nekako ne uporabljam preveč iz povsem nepojasnenih razlogov. Skoznjo sem napeljala še pripadajoče trakce in jih zavezala v pentljo.


Utrinek iz delavnice:
Ljudem sem pobrala škatle v katerih je bil včasih spravljen čisps. Saj bi bilo lepo, če bi jih preoblekla, vendar se mi nekako ne da, pa tudi shranjene imam pod delovnim pultom in se tako praktično sploh ne vidijo. Za shranjevanje ovojnih papirjev in drugih papirjev na rolah, tapet, samolepilnih tapet, raznih tekstilnih kosov na rolah, krep papirja.

8 komentarjev:

  1. Čudovite čestitke. Kvadratne in okrogle! Barve so tako nežne,... zelo všeč!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Te s svilenimi trakci so zelo cart. Patelni toni pa so vsekakor zmagovalci med voščilnicami za otroke.
    Lep teden ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite so,otroško nagajive.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo si to skombinirala s kavadrati krogi in obrobami. Škatle pa so zelo praktične in če se ne vidijo, tako nima veze, če niso oblečene.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepe in cotkane so tele za naše najdražje drobižke... LP:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Otroški motivi so vedno luštni, ko jih skombiniraš ti, so pa še prav posebej. Pastelne barve jnaredijo piko na iiiiiii :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika