torek, 19. julij 2011

Avtomobila

Spet ena tistih noči brez spanja. Glavo sem zakopala v vzglavnik in naivno mislila, da pa le izginem nazaj v svet teme, miru, sanj.... Pa nič. Kaj ti drugega ostane, kot HIP HOP pokonci in začeti nov dan.Pa čeprav sredi noči, pravzaprav na prelomu rojevanja novega dne.
Avtomobila sta danes na vrsti.....
Mislim, da je digitalen motiv zelo prepoznaven. Ne sam avto, kot vse te črtice in pikice, vijuge ter mehko zaokrožene linije.....

Ugotovila sem namreč, da na zalogi nimam prav nič moških ali vsaj nekako nevtralnih voščilnic. Tako se mi je v zadnjem tednu dogodilo, da sem dve ostali morala nekako predelat, da sta bili na koncu nekako "spodobni za moške". Kakšna zanimiva spekedranka .... spodobnost .....

Je to res zanimivo (in predvsem križ in težava) s temi moškimi voščilnicami. Nekako ugotavljam, da tudi moški niso več to kar je za njih dolga leta veljalo. Vse težje je naredit voščilnico za njih in prav nobenemu naročilu  se ne čudim več (tudi takšnemu, ko se za moškega naroči voščilnica z veliko bleščicami).

A v moji glavi še vedno ostaja nekakšna tradicija in zelo ozko omejeno razmišljanje (moje seveda, da ne bo pomote), kaj nekako pritiče moškim.

Mogoče pa bom nekoč uspela prestopit ta prag in se ne obremenjevala več s tem.

Skratka povzetek: za moškega je veliko težje narediti voščilnico, kot pa za vse predstavnice ženskega spola. Pa ne gre zgolj samo za omejenost pri dodatkih. Pač pa preprosto tudi zato, da ima človek pri moških vedno občutek, da z ničemer niso zadovoljni, da jim je vse brez veze, da ga nikoli (po njihovo) ne zadanemo. Eden mi je zadnjič rekel: Saj sem ribič. Ampak zgolj zato, da me drugi ne zgrizejo. Potem pa razumi ta zakompliciran svet.

Kakorkoli .....
Zalogo moških voščilnic je potrebno nekako obnovit, pa naj stane kar hoče! ....sem si rekla in se lotila dela.
Tudi tokrat sem se odločila za voščilnici v škatlici z okencem. Vsaj to je nekaj drugačnega. Z žepkom v notranjosti (mislim, da bi bila večina moških zadovoljnih s kakšnim obilenjšim prispevkom v njem za nabavo novega , pravega jeklenega konjička).
Moder in zelen izbor je zgolj naključen, saj so to ostanki, ki so ostali od škatlic. Ravno ti dve barvi (poleg bele in črne).
Ne prekipevam ravno od sreče , pa vendar lahko zavpijem YEAAA!!!! . . . .   dve imam na zalogi  :)

5 komentarjev:

  1. Pa še kako se strinjam s tem, da je moške težko zadovoljiti. Pa pravijo, da se nas žensk ne razume :P

    Ampak mislim, dabosta ti dve nekoga zadovoljili.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav imaš! Z moškimi voščilnicami je vedno več dela, kot z "ženskimi". Dejanskega ustvarjalnega dela mogoče ne, je pa zato proces razmišljanja in iskanja idej toliko daljši.
    Res fino, da imaš zdaj vsaj dve na zalogi.
    Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta občutek z moškimi čestitkami pa tudi jaz dobro poznam. Nekako mi takoj steče, če se mi pove konkretna tematika, kot je npr. lovec, nogometaš, pek, ipd...., take splošne pa zapadejo točno pod opis, kot si ga navedla sama. No pa imaš dve krasni na zalogi! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, z moškimi je križ, tako ali drugače. In problem je tako z voščilnicami, kot tudi s samimi darili, če želiš bit vsaj malo bolj izviren od ene buteljke :))) Takšen motiv je vsekakor dobra izbira in kot sama praviš, jupijej uspelo ti je in prav lušni sta.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako veselo mi delujeta tale dva avtomobilčka. In prav fajn moška tema je.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika