torek, 2. november 2010

Danes nisem rojena pod srečno zvezdo :)

Ampak ni panike, le malce sem jezna in piham na vsake toliko časa, potem pa se spet nasmejim sama sebi. Še nekaj dni nazaj sem se hvalila, kako sem spretna s kunjiskimi noži in da največkrat lahko režem kar miže. Ja pa jade! Saj drži , ampak včeraj sem se urezala pri tem ko sem pošteno gledala in napenjala oči , pa še očala sem imela nataknjena.
In danes sem se lotila ene škatle. Ker vse škatle delam brez kakih šablon in drugih pripomočkov, mi je v prvo uspelo :( , da sem naredila pokrov 3cm! večji kot dno. To mi je bilo še smešno. Urežem nov pokrov in pri zgibanju ga zamažem s krvjo, ki se je ulila iz ureznine. Pa ni bilo konec. Nov pokrov..... tokrat premajhen(pa čeprav samo milimeter , dva). Tretji pokrov....spet zamazan s krvjo.

Sedaj sem si skuhala kavo, odprla pivo, nadela nov hanzaplast in sedim tule kot kakšen invalid in se smilim sama sebi, pa spet smejim in tako naprej. Upam, da bo današnjega dne čimprej konec.
V Božično delavnico sem sprva mislila dodajati razne povezave do ustvarjalnih idej, postopkov izdelave...., pa sem si premislila, ker mi tak izgled ne bi bil všeč in sedaj odprla zato svoj blog, ki se imenuje   Ideje in namigi, postopki... in bo namenjen objavi izključno le tega.

Toliko za danes od skrajno nesrečne Marike in upam, da drugi bolj srečno hodite skozi današnji dan.

5 komentarjev:

  1. Hehe, če te kaj potolaži, nas je bilo še nekaj, ki nam današnji dan res ni bil na kožo pisan.. ampak saj bo kmalu mimo, tudi tvoja ureznina se bo zacelila in bo spet vse točno tako, kot mora biti.
    Včasih mora bit kak tak dan, da znamo cenit tudi tiste lepe.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, ubožica... ti pošiljam en velik in topel objem!
    Veš, rana se bo zacelila, škatle pa bojo dobile spet "prave" pokrove... Včasih pride dan, ko nam je namenjeno samo počivati... Boš videla, da bo kmalu spet bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. :-) ni smešno, samo jaz redkokdaj delam škatle in skorja nikoli ne zadanem tapravih dimenzij, potem imam nekaj pokrovo in nekaj sp. delov viška :-) No danes je nov dan , verjamem da je tudi pri tebi drugače, bolje. Hvala za nov blog :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nič se ne sekiraj, včasih pač ne gre, pa če še tako rinemo.
    Tudi meni se je zgodilo podobno, ko sem delala obesek za moj mobi (stari listek se je odlomil). Pa nardim prvega brez luknje, drugega poštempljam na napačni strani in se je razmazal, tretjega pa spet brez luknje ;)
    Kaj hočeš, potem sem odnehala ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. kaj pa ne meriš, prav ti je

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika