torek, 12. oktober 2010

Novi mini albumi in še nekaj šare

Najprej se moram zahvalit (malo pozno, ampak nisem pozabila, le čas me baše). Za nagradico seveda. Hvala Mimozi, Cool girl (Mateja) in Drassika za podeljeno nagrado. Pa čeprav na naših tleh nimam več komu podeliti, zato zahvala ni nič manjša.

Meni dogaja. Včasih je tako, da človek ne ve, kaj bi počel sam s seboj in časom , ki ga ima, pa ga tisti trenutek ne zna izkoristiti; včasih pa te tako zabaše in vse "prilepi" na tebe, da......Begne vabijo....pravimo pri nas v šali.
Ene članice smo se malo pred polnočjo "začasno znebili" in sedaj že v Nemčiji čaka na polet preko luže ...v Mehiko(če nismo 30x vagali prtljago, jo nismo nikoli!, ker ona vse krvavo rabi).
Ostalo ostaja v ustaljenih tirnicah, tako tipičnih za šolsko leto. Referati, plakati, seminarske.... (kar pri treh sem sodelovala včeraj ter najtežje pustila za danes(ta iste hčere, ki je šla v Mehiko, da popravim in gre lahko v tisk) in si pulila lase in si ves čas prigovarjala ....mirno, mirno....)

Uspelo mi je zapakirat en Zoo album v kuverto, pa nihče ni imel časa, da bi ga nesel na pošto(ja, težka je vaška, kjer ni nič od nič). Mogoče bo danes kaj več sreče.

Za konec pa še trije mini kompletki (po živalskih in  črno belih).
Nič novega, le drugačni papirji, drugačne postavitve.....

5 komentarjev:

  1. Mareličen i zelen komplet sta takooo lepa.Moja favorita!
    Drugače pa..te popolnoma razumem,včasih človek res ne ve kje se ga glava drži...eno samo bezljanje ( sestanki v šoli, izobraževanja, odločanje , predstavitev sr. šol , sestanek za šolo v naravi itd, itd.)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri vas je vedno toliko dogajanja, da se še meni dogaja, ko berem tvoj blog :) In še toliko uspeš ustvarit. Res si za občudovat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pri vas pa vedno dogaja!!
    Ti pa vseeno toliko lepega narediš:):)
    Meni je všeč zelen kompletek z metuljem!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. :)))) Begne vabijo :))))) pri nas je pa Idrija :)))))


    Super kompletki ♥ ♥ ♥ si bila spet zeloo pridna :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika