ponedeljek, 12. oktober 2009

Metuljčki, čebelice, rožice......

...zunaj pa dež, veter, mraz....pred kakšnima dvema ura se je zlila toča, ki jo je nosilo sem ter tja v močnih sunkih vetra.
Ker so pri meni čisto zares metuljčki, jo kar prijavljam na Danni¨s Dreams, saj je želela metuljčke ali pač razne krilate lepotice.
In prijavljam jo tudi na One Stop Craft Challenge.....kjer je napisano takole:
This week its my turn Paula to set the challenge and in honour of Sharon's Birthday i have chosen the theme of Birthday Cards/ Projects
Ker pa sem jaz potrebovala darilce za rojstni dan, je nastal kar en tak mini kompletek.


Vrečka, voščilnica in pa škatla za bonbone(tule je seveda prazna, saj v času slikanja bonbonov še ni bilo na zalogi).

Škatlico sem naredila s prozorno folijo in jo s pomočjo dna in pokrova sestavila skupaj.

Manjka še en tak mini album.


Ker na DNP -Da Ne Pozabim
ni nikakršnega zanimanja in odziva, bom stran za gledelace in druge obiskovalce zaprla, saj sama resnično nimam toliko časa, da bi lahko zadeve tekoče osveževala kar naprej. Potem pa stran izgleda precej zapuščeno in nemarno, če ne misliš skrbeti zanjo. Bom pa jo pustila za sebe in svoje potrebe, ter si shranjevala novice, linke trgovin, izzivov in podobne stvari. Tako so vsaj nekje varno shranjeni.

Lep dan vam želim, pa čeprav je deževan in hladen.

4 komentarji:

  1. Ja, krasen je tale kompletek, ni kaj. No za tale DNP pa mi je žal, da sem ga spregledala, ker se mi zdi odlična zadeva. Škoda da ni zaživelo. Enkrat vem, da smo se na Majinem blogu pogovarjali o predlogu, da bi si izdelali kot nekakšno internetno beležnico, kamor bi dodajali sve tutoriale, nasvete in ostale zadeve. In vidim, da si nekaj podobnega želela narediti ti. Očitno smo vse nekako to prešpricale ;-(

    OdgovoriIzbriši
  2. Lušten kompletek. Čestitka mi je zelo, zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasen kompletek, prosojna škatla mi je sploh enkratna. Glede spletne strani...žal se včasih vsi plani ne uresničijo, kljub dobrim namenom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh wow, stunning creations, just gorgeous. Thanks for joining in the OSCC. Donna x

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika